E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

Αύγ 20 
 
Το ζωτικό για την παροικία της Αιγύπτου ζήτημα της λειτουργίας των Ελληνικών Σχολείων, και της ανάγκης παράτασης της Απόσπασης στους υπάρχοντες Καθηγητές που υπηρετούν σε Κάιρο και Αλεξάνδρεια, έθεσε και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθούς  κ.κ. Δαμιανός  με επιστολή του στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου.
Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Σιναίου, που σύμφωνα με τον Αιγυπτιακό Νόμο είναι και ο επίσημος Διευθυντής του αμιγώς Ελληνικού Γυμνασίου – Λυκείου της Αμπετείου Σχολής Καΐρου, ...

πλήρες...

Αύγ 20
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 20.08.18 02:07 ως Υγεία 
 
Έκτακτη αιμοδοσία στον Δήμο Νεάπολης - Συκεών την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018, 8 π.μ. έως 8 μ.μ. στο Δημαρχείο Συκεών (Στρ. Σαράφη 1) και την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018, 8 π.μ. έως 8 μ.μ., στο Δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, περ. Στρεμπενιώτη).
 
 
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Συμβουλευτικός Σταθμός Συκεών
τηλ. Επικοινωνίας.: 2313313151 & 2313313117
Αύγ 14 
 


Αύγ 14 
 


Αύγ 14 
 Î–ωντανή μετάδοση - Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018  08:00 προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ
 
 
 


Αύγ 13 
 
 


Αύγ 12 
 


Αύγ 12 
 


Αύγ 10
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 10.08.18 11:57 ως Διεθνή 
 
Το φιλορωσικό Κόμμα των Σκοπίων, «Μοναδική Μακεδονία» (Εντίνστβενα Μακεντόνια), επιτίθεται κατά του Επικεφαλής της Αρχιεπισκοπής κ. Ιωάννου (Γιοβάν Βρανισκόφσκι) χαρακτηρίζοντας τον ως Πράκτορα Γειτονικής Χώρας’ και συγχρόνως αναφέρει την (Σχισματική) «Ορθόδοξη Εκκλησία της Μακεδονίας», ως Νόμιμη, αν και δεν αναγνωρίζεται από καμία Εκκλησία.
Κατηγορεί την Κυβέρνηση για ελευθερίες που έχει προσφέρει στον Αρχιεπίσκοπο  κ. Ιωάννη γιατί «του επιτρέπει να συνεχίζει και να εκτελεί ελεύθερα την ανατρεπτική του δράση στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Μακεδονίας, η οποία αποτελεί ...

πλήρες...

Αύγ 10 
Φωτογραφία του Γεώργιος Νάνος. 
 
 


Αύγ 10 
Φωτογραφία του Γεράσιμος Νικόλαος Φραγκουλάκης. 
 
 


Αύγ 9 
dimstsa
 
Το Άγιον Όρος έχει νέο Πολιτικό Διοικητή, ο οποίος έρχεται να αντικαταστήσει τον μέχρι σήμερα Π.Δ. κ. Αρίστο Κασμίρογλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος Πολιτικός Διοικητής είναι ο γνωστός Κωστής Δήμτσας, Διευθύνων Σύμβουλος του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Ο κ. Δήμτσας όπως λένε δημοσιογραφικές πληροφορίες ήταν προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.
Επίσης να σημειωθεί ότι ο κ. Δήμτσας δεν γνωρίζουμε αν θα παραμείνει στην θέση που κατέχει, παρόλο αυτά πληροφορίες αναφέρουν ότι ...

πλήρες...

Αύγ 9 
epeteios albanias 1
 
Το 1992 περιέχει δύο ιστορικές ημερομηνίες για την Εκκλησία μας που αναστήθηκε μέσα από τις στάχτες του Κομμουνισμού.
Την 24η Ιουνίου που σημαδεύεται με την Εκλογή του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου Επικεφαλής της Ορθοδόξου Αυτοκέφαλου Εκκλησίας της Αλβανίας και την 2 Αυγούστου την Ενθρόνισή Του.

Στα πλαίσια της 2 Αυγούστου, 26 χρόνια από την Ενθρόνιση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας, Αναστασίου, Επικεφαλής της Ορθοδόξου Αυτοκέφαλου Εκκλησίας της Αλβανίας, τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της «Αναστάσεως του Χριστού» ...

πλήρες...

Αύγ 9 
 
Το τμήμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε μια περίοδο που η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί καθημερινή δραστηριότητα για ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις αλλά και φυσικά πρόσωπα, εξέδωσε έναν χρήσιμο οδηγό σχετικά με την ασφαλή χρήση τους.
 
 
 
Δείτε περισσότερα στο παρακάτω link.
 
 
 


Αύγ 8 
Νέο Μεταπτυχιακό για τον Θρησκευτικό Τουρισμό από το ΑΠΘ
 
Με στόχο την παροχή εξειδικευμένης γνώσεως σχετικά με την ανάδειξη και αξιοποίηση της πλούσιας θρησκευτικής κληρονομιάς στην Ελλάδα ξεκινά το προσεχές Ακαδημαϊκό έτος Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στον Τουρισμό, με ειδίκευση και στον Θρησκευτικό - Πολιτιστικό Τουρισμό.
Πρόκειται για Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο οποίο συμμετέχει το Τμήμα Θεολογίας ΑΠΘ.
 Ο τίτλος του Προγράμματος είναι «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» και θα έχει τρεις κατευθύνσεις: Τουρισμός και Περιφερειακή Ανάπτυξη, Περιβάλλον και Αειφόρος Τουρισμός, ...

πλήρες...

Αύγ 8 
 
 
Καταγγελία κατά της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Ρωσία δημοσιοποίησε Ρώσος Κληρικός που υποστηρίζει πως οι Ελληνικές Διπλωματικές Αρχές του αρνήθηκαν την έκδοση τριετούς Βίζας Σένγκεν εξαιτίας του γεγονότος πως είναι Κληρικός του Πατριαρχείου της Μόσχας και Πασών των Ρωσιών.
Ο π. Βλαντιμίρ Βιγιλιάνσκι, που είναι σύμφωνα με την Interfax πρώην Επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Πατριάρχου Μόσχας, σε ανοικτή επιστολή που έγραψε προς τον Πρεσβευτή της Ελλάδος στη Μόσχα ισχυρίζεται πως, αν και έχει λάβει πολλές ...

πλήρες...

Αύγ 8 
 
Από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του Skype, οι χρήστες ψάχνουν τρόπους και χρησιμοποιούν τρίτα προγράμματα για να ηχογραφήσουν τις κλήσεις που πραγματοποιούν με την εφαρμογή. Υπάρχουν ήδη πολλά προγράμματα γραμμένα για Windows, Mac και Linux τα οποία κάνουν αυτή την δουλειά, αλλά δεν είναι η ιδανική λύση για τους απλούς χρήστες που δεν θέλουν να ασχοληθούν και να «παίξουν» με τις ρυθμίσεις ήχου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της πλατφόρμας, σύντομα όλα αυτά τα τρίτα προγράμματα θα ...

πλήρες...

Αύγ 8
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 08.08.18 10:39 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 

Η κίνηση της Google είναι πολύ σημαντική, καθώς εάν κάποια συσκευή κάνει mine για πολλές ώρες συνεχόμενα, είναι πολύ πιθανό να υπερθερμανθεί και να καταστραφεί η μπαταριά του, να παραμορφωθεί ή ακόμα και να πάρει φωτιά. Τέτοια σενάρια δεν είναι υποθετικά καθώς έχουν συμβεί στο παρελθόν με walware όπως το Loapi και το HiddenMalware.
Η αλλαγή της πολιτικής δεν ανακοινώθηκε κάπου αλλά έγινε κρυφά. Αμέσως οι δημιουργοί των εφαρμογών που αποκλείστηκαν από το Play store άρχισαν ...

πλήρες...

Αύγ 8 
 
 

Δελτίο Τύπου Υπουργείου Παιδείας
 
 
 
Σε θετικό κλίμα συνεδρίασε η «Επιτροπή για τη Μελέτη και Επίλυση θεμάτων που απασχολούν την Εκκλησία της Ελλάδος».

Σε κλίμα συναινέσεως και με Κοινή Βούληση να οδηγηθούν προς επίλυση χρονίζοντα ζητήματα, Συνεδρίασε η «Επιτροπή για τη Μελέτη και Επίλυση θεμάτων που απασχολούν την Εκκλησία της Ελλάδος».

Εκ μέρους της Πολιτείας συμμετείχαν ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου ως Πρόεδρος της Επιτροπής, ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, ...

πλήρες...

Αύγ 7 
 
Αναζητάτε αγνά και αποτελεσματικά προϊόντα για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας;
Προσπαθείτε να βρείτε την πολυπόθητη ανακούφιση από δερματικά προβλήματα και πόνους;
Η φύση και η αγιορείτικη παράδοση σας προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις.
Διαβάστε στο άρθρο που ακολουθεί τα σημαντικά οφέλη που προσφέρουν οι αγιορείτικες κεραλοιφές στην υγεία αλλά και την εμφάνιση του ανθρώπινου σώματος.

 
 
 
E-mail:   info@artionrate.com 
  Τηλ.     231 045 6020
 
 Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[1] 2 3 4 5 6 7 ... 321 [επόμενο]1-20 από 6413Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις