E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

Εκπαίδευση

Νοέ 4 
aeaa 
 
«Η Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθήνας (ΑΕΑΑ) καλεί μόνιμους Διοικητικούς Υπαλλήλους της Γενικής Κυβέρνησης να υποβάλουν αιτήσεις για Απόσπαση ή Μετάταξή τους στην ΑΕΑΑ, στο πλαίσιο του Β΄ κύκλου Κινητικότητας  http://www.apografi.gov.gr/ 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν Αίτηση στην Εφαρμογή της Απογραφής ( http://www.apogarfi.gov.gr ) έως και την Τρίτη 13/11/2018.
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες: http:// http://www.aeaa.gr/full_product.php?prod_id=410&page=0 
 
 

Δρ. Πολίνα Κοντογιάννη, Γραμματέας της ΑΕΑΑ, τηλ. 2106253406.
Προσφερόμενες κενές θέσεις προς κάλυψη: ΤΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ, ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤ. -
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, ΥΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ».

Νοέ 4
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 04.11.18 10:17 ως Εκπαίδευση 
 


Οκτ 28 
 
 
 


Οκτ 10 
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ INFO | Σπουδές στην πλούσια παράδοση του Αγίου Όρους 
 
Ένα νέο εξαιρετικά ενδιαφέρον Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο:

«Σπουδές στην Ιστορία, την Πνευματικότητα, την Τέχνη και τη Μουσική Παράδοση του Αγίου Όρους», ιδρύθηκε και πρόκειται να λειτουργήσει στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατόπιν έγκρισης που έλαβε από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ B 3282/2018) και λαμβάνοντας υπόψη το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον πολλών Ελλήνων και ξένων επιστημόνων για τα θέματα της αγιορειτικής ιστορίας και πνευματικότητος, καθώς και ...

πλήρες...

Οκτ 8 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και κείμενο
 
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
 
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
 
 


Οκτ 8 
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο. 
 


Οκτ 5 
 
Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας  κ.κ. Αναστάσιο πρόκειται να τιμήσει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για το σύνολο της Προσφοράς και του Έργου του στην Εκκλησία και την Κοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Περικλής Μήτκας θα απονείμει στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας  κ.κ. Αναστάσιο τον Χρυσό Αριστοτέλη, την ύψιστη τιμητική Διάκριση που δίδει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Η Εκδήλωση προς τιμήν του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και ...

πλήρες...

Οκτ 5 
dinamis ellinismou 
 
Δηλώνουμε την ξεκάθαρη στήριξή μας προς την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, απέναντι στις αήθεις και πρωτοφανείς απειλές του Υπουργείου Παιδείας για άσκηση Πειθαρχικών Διώξεων, σε όσους εκπαιδευτικούς δεν εφαρμόζουν τα αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών του εν λόγω Υπουργείου, στο Μάθημα των Θρησκευτικών, σε όσους δηλαδή δεν αποδέχονται τα «νέου τύπου» θρησκευτικά.
Οι προσπάθειες της Κυβέρνησης που έχουν στόχο να πλήξουν την Ορθόδοξη Πίστη δεν πρόκειται να κάμψουν το σθένος και το φρόνημα των Ελληνίδων και των Ελλήνων Διδασκόντων, ...

πλήρες...

Οκτ 4
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 04.10.18 05:37 ως Εκπαίδευση 
 
Το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μετονομάζεται σε Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, χωρίς μεταβολή του γνωστικού του αντικειμένου, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.
Τα Πτυχία που έχουν χορηγηθεί από το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας, είναι ως προς κάθε συνέπεια ισότιμα και αντίστοιχα προς αυτά που χορηγούνται από το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας.


Πηγή:  http://esos.gr 
 
 
 
 


Οκτ 4 
 
 
Σύμφωνα με το σχέδιο με τις αλλαγές στο Λύκειο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Υπουργείο Παιδείας.

*** "Για το ημερήσιο Γενικό Λύκειο προβλέπονται τρία μαθήματα Γενικής Παιδείας, Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία (6 ώρες), Θρησκευτικά (1 ώρα) και Φυσική Αγωγή (2 ώρες), ενώ για το εσπερινό Γενικό Λύκειο προβλέπονται δύο μαθήματα Γενικής Παιδείας, Νεοελληνική Γλώσσα (6 ώρες) και Θρησκευτικά (1 ώρα)".
 
 
 


Οκτ 4 
 


Οκτ 4 
 
Τις συνέπειες που προκαλεί η μη συμμόρφωση της Πολιτείας στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, που λένε «όχι» στις αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών επισημαίνει με αναφορά του προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης.
Επισυνάπτει μάλιστα στον Κώστα Γαβρόγλου την επιστολή της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων που κάνει λόγο για άρνηση του Υπουργού να εφαρμόσει τις δικαστικές αποφάσεις, που ακυρώνουν τα σχετικά Πολυθρησκειακά Προγράμματα στα σχολεία, με το σκεπτικό ...

πλήρες...

Οκτ 4 
 


Οκτ 4 
 


Οκτ 2 
 


Σεπ 24
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 24.09.18 03:40 ως Εκπαίδευση  
 
 


Σεπ 24 
 
 
 
 
Πηγή:  http://alphatv.gr 
 
 
 
 


Σεπ 22 
Εξ αποστάσεως μαθήματα για τη Γλώσσα των Λειτουργικών Κειμένων στο Α.Π.Θ.
 
Το Εργαστήριο «Ελληνικής Γλώσσας της Χριστιανικής Γραμματείας» του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει ειδικά Προγράμματα Εξ αποστάσεως Επιμόρφωσης για τη Γλώσσα των Λειτουργικών Κειμένων της Ορθοδόξου Εκκλησίας, στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης.
Επιστημονικά Υπεύθυνη είναι η Καθηγήτρια Αρχαίων Ελληνικών της Ιουδαϊκής και της Χριστιανικής Γραμματείας του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Άννα Κόλτσιου - Νικήτα και Διδάσκουν Καθηγητές των Τμημάτων Θεολογίας, Φιλολογίας και Μουσικών Σπουδών.
Στο χειμερινό Εξάμηνο του ...

πλήρες...

Σεπ 22 
 
 
 
 


Σεπ 18 
 
Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ομωνύμου Δήμου, καθώς και οι εννέα (9) μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, εισήχθησαν σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας και συγκεκριμένα στις εξής σχολές:

• Τμήμα Φωτογραφίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
• Νομική Σχολή Κομοτηνής.
• Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.
• Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
• Τμήμα Διοίκησης, Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδος.
• ...

πλήρες...


Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3 4 5 6 7 ... 16 [επόμενο]1-20 από 312Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις