E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

Επιστήμη – Τεχνολογία

Μάρ 19
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 19.03.18 01:55 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
δύναμη του linkedin και του slideshare
 
Όλοι μας λίγο ή πολύ χρησιμοποιούμε το linkedin και το slideshare. Πόσοι όμως γνωρίζετε τον τρόπο ώστε να αξιοποιήσετε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας; Γνωρίζετε ότι το linkedin και το slideshare μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη θέση σας στα οργανικά αποτελέσματα του google; Το linkedin αποτελεί το μεγαλύτερο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο. Περιλαμβάνει 347 εκατομμύρια μέλη και αποτελεί μια εξαιρετική πλατφόρμα δημοσίευσης περιεχομένου. Η δυνατότητα αυτή ενισχύθηκε πολύ με την εξαγορά του slideshare ...

πλήρες...

Μάρ 9 
εκκλησίας
 
Η Επίσημη Παρουσίαση του Τόμου των Πρακτικών του Ε΄ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για το 1821, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Η Ι­ερά Σύ­νο­δος της Εκ­κλη­σίας της Ελ­λά­δος σας Προ­σκα­λεί στην Επίσημη Πα­ρου­σί­αση του Τό­μου του Ε΄ Δι­ε­θνούς Επιστη­μο­νι­κού Συ­νε­δρίου με θέμα: 
 

Ο Διεθνής περίγυρος και ο Φιλελληνισμός κατά την Ελληνική Επανάσταση»,που θα πρα­γμα­το­ποι­η­θεί την Τρίτη 13 Μαρ­τίου 2018, ώρα 18:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνοδικού ...

πλήρες...

Μάρ 1 Φωτογραφία του χρήστη Orthodoxia.Info.
 
Φωτογραφία του χρήστη Orthodoxia.Info.
 
Φωτογραφία του χρήστη Orthodoxia.Info.
 


Φεβ 17 
Ημερίδα για τα ειδικά στελέχη των ανά Περιφέρεια Μητροπόλεων, στη Λάρισα
 
Πραγματοποιήθηκε χθες, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νικαίας Λαρίσης, η Τέταρτη Ενημερωτική Ημερίδα για τους Υπευθύνους των Γραφείων Τύπου και άλλων προσώπων που ασχολούνται με την επικοινωνία των Ιερών Μητροπόλεων, για τα Στελέχη των έξι Ιερών Μητροπόλεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Η Ημερίδα διοργανώθηκε σε υλοποίηση σχετικής Αποφάσεως της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Συνεδρίας της Εκκλησίας της Ελλάδος της 2ας Ιουνίου 2016, όπως διοργανωθούν Ημερίδες με την φροντίδα της Συνοδικής Επιτροπής Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων ...

πλήρες...

Φεβ 15 
ημερίδα
 
Ημερίδα Πνευματικών με τη συμμετοχή απάντων των χειροτονηθέντων Kληρικών υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου θα πραγματοποιήσει η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.
Πριν την Ημερίδα  θα τελεστεί Ιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας Προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου Μητροπολίτου Φθιώτιδος  κ.κ. Νικολάου.
Το πέρας της προσελεύσεως είναι 8:00 π.μ.

Ακολούθως οι Συμμετέχοντες θα μεταβούν στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού  (οδός Σκληβανιώτου 3-5),  όπου θα αρχίσουν οι Εργασίες της Ημερίδος ...

πλήρες...

Φεβ 14 
Κρίση
 
Το Κέντρο Οικουμενικών, Ιεραποστολικών και Περιβαλλοντικών Μελετών «Μητροπολίτης Παντελεήμων Παπαγεωργίου» (CEMES) και το ίδρυμα Sallux του Ευρωπαϊκού Χριστιανικού Πολιτικού Κινήματος (ECPM) διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη Διεθνές Διεπιστημονικό Οικουμενικό Συνέδριο με θέμα:
 
 
 
«Η Οικονομική και Προσφυγική Κρίση:
 
 

Οι Πολιτικές, Θρησκευτικές
και Πνευματικές Διαστάσεις».
 
Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Α.Θ.Π.
 Οικουμενικού μας Πατριάρχου
κ.κ. Βαρθολομαίου.
 
 
 
Οι Εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν από τις 20 - 22 Φεβρουαρίου 2018 και θα φιλοξενηθούν στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) ...

πλήρες...

Φεβ 12
Δημοσιεύτηκε από Αλεξόπουλος Γεώργιος στις 12.02.18 02:08 ως Επιστήμη – Τεχνολογία Αποτέλεσμα εικόνας για twitter logo
 
Τον περασμένο Οκτώβριο από το Twitter είχαν υποσχεθεί πως η χρονιά θα έκλεινε με κέρδη, κάτι που πραγματοποιήθηκε. Το τελευταίο τρίμηνο του 2017 ήταν και το πρώτο με θετικό πρόσημο για την εταιρεία, η οποία εμφάνισε κέρδη 91 εκατομμυρίων δολαρίων. Εντούτοις, το οικονομικό έτος θα κλείσει με ζημιές 108 εκ. δολαρίων, αποτέλεσμα, βέβαια, που είναι θετικό συγκριτικά με τις απώλειες των 457 εκ. δολαρίων που είχε το 2016.
Η εταιρεία μετρά ήδη 12 χρόνια ιστορίας και 4 χρόνια ...

πλήρες...

Φεβ 4 Αποτέλεσμα εικόνας για Μητρόπολη Φιλλίπων
 
Ο Νέος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου  κ.κ. Στέφανος φαίνεται ότι μαζί του από την Θεσσαλονίκη έφερε και την νέα νοοτροπία η Εκκλησία να χρησιμοποιεί τις νέες Τεχνολογίες για την διάδοση του Λόγου του Θεού.
Έτσι εγκαινιάστηκε το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου στο Youtube.
Η πρώτη Μετάδοση έγινε από τον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου της Νέας Καρβάλης με τον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό.
Δεύτερη Μετάδοση έγινε το πρωί Ανήμερα της Εορτής από τις 07:30 ...

πλήρες...

Φεβ 3 
poimantiki1
 
Η ίδρυση και λειτουργία τους Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Ι.Π.Ε.) από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ήλθε να καλύψει μια επιτακτική ανάγκη, ένα ζωτικό αίτημα των καιρών μας, την Επιμόρφωση των Κληρικών και λαϊκών Στελεχών της Εκκλησίας.
Η αντιμετώπιση των πολυδιάστατων προβλημάτων που αναδύονται στη σημερινή κοινωνία απαιτούν την ύπαρξη μιας οργανωμένης, υψηλού επιπέδου, συνεχούς Εκπαιδεύσεως και Καταρτίσεως.
Το Ι.Π.Ε. αποτελεί ένα αυτοτελές Εκκλησιαστικό Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, το οποίο έχει ως σκοπό να αξιοποιήσει, στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης ...

πλήρες...

Φεβ 2 
 
Ζητήματα ασφάλειας της χρήσης της κινητής τηλεφωνίας και προστασίας του καταναλωτή θέτει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου & Θεσσαλίας με ανακοίνωσή της. Σύμφωνα με αυτήν, υπάρχουν πολλές καταγγελίες που αφορούν πιέσεις από την πλευρά των εταιρειών για προϊόντα τους. Για να διαφυλάξει το συμφέρον του καταναλωτή, η Ένωση στην Ανακοίνωσή της περιλαμβάνει ορισμένες απλές και σύντομες οδηγίες σχετικά με τους όρους της χρήση της κινητής τηλεφωνίας.

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΟΛΟΥ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Αθέμιτος ανταγωνισμός στις τηλεπικοινωνίες με θύματα τους ...

πλήρες...

Φεβ 1
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 01.02.18 11:22 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 

 
 
Σαν βόμβα έπεσε στα τηλεοπτικά δρώμενα η ανακοίνωση του Alpha που ενημερώνει για τη λήξη της συνεργασίας του σταθμού με τη συνδρομητική πλατφόρμα NOVA. 

Διαβάστε παρακάτω τη λιτή ανακοίνωση του καναλιού:
  
«Ο Alpha ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του, από την 1η Φεβρουαρίου 2018, με τη συνδρομητική πλατφόρμα NOVA».Aυτό σημαίνει ότι από αύριο όσοι έβλεπαν το κανάλι Α από τη Nova δεν θα το βρίσκουν πλέον στη λίστα καναλιών…
Μόνο μέσω επίγειας ψηφιακής λήψης θα είναι πλέον διαθέσιμος ...

πλήρες...

Ιαν 30 
 
Την… έξοδο όλων των Ενοριών και των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων της Εκκλησίας της Ελλάδος από τη ΔΕΗ και την ένταξή τους στο Ηλεκτρικό Δίκτυο Ιδιωτικού Φορέα Ενέργειας, εξέτασε προ ημερών η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Ιδιώτης Πάροχος απευθύνθηκε στην Εκκλησία της Ελλάδος και πρότεινε να αντικαταστήσει τη Δημόσια Επιχείρηση ηλεκτροδοτώντας όλους τους Ιερούς Ναούς και άλλους Εκκλησιαστικούς Φορείς που συνδέονται με την Εκκλησία.
Στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, η Ιερά ...

πλήρες...

Ιαν 30 
Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ: Πώς θα «κερδίσετε» έκπτωση έως 70%
 
Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση έως και 70% - Πότε ξεκινάει η υποβολή των αιτήσεων στο νέο σύστημα.
Αναθεωρείται το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ), με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, προσφέροντας πλέον εκπτώσεις έως και 70% στους πολίτες με εξαιρετικά χαμηλά εισοδήματα.


Συγκεκριμένα καθιερώνονται δύο κατηγορίες ΚΟΤ:


- Στην πρώτη κατηγορία υπάγονται όσοι πληρούν τα κριτήρια λήψης Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Αυτοί θα έχουν έκπτωση στην τιμή του ρεύματος (ανταγωνιστικό τιμολόγιο) 75 ευρώ / MWh και απαλλαγή από χρεώσεις χρήσης ...

πλήρες...

Ιαν 26 
 
Την ένστασή της για τον επερχόμενο Διαγωνισμό για την Ψηφιακή Ραδιοφωνία διατυπώνει η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, της οποίας ο Μη Κερδοσκοπικός Ραδιοφωνικός Σταθμός καλείται να συμμετάσχει στη Δημοπρασία απέναντι σε άλλους ιδιωτικούς Εμπορικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς, προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί στην Ψηφιακή Ραδιοφωνία.
Όπως επισημαίνεται, η Διάταξη αυτή επηρεάζει πλήθος Ιερών Μητροπόλεων και Εκκλησιαστικών Φορέων που λειτουργούν δικούς τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς. Μάλιστα, υπάρχει έτερη Νομοθεσία του 2014, στην οποία αντικρούει το υπό Ψήφιση Νομοσχέδιο.
«Ἰδιαίτερο ζήτημα ...

πλήρες...

Ιαν 24
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 24.01.18 03:34 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
Πόσο μειώνονται οι λογαριασμοί του ρεύματος
 
Διπλές μειώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος θα δουν τα νοικοκυριά για τις καταναλώσεις από την 1η Ιανουαρίου, λόγω αλλαγών στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.
Οι οικιακοί καταναλωτές, από όποιον προμηθευτή κι αν ηλεκτροδοτούνται, θα διαπιστώσουν μικρό όφελος όσοι καίνε... έως και περίπου 1.600 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο, μεγάλο όφελος για τις ποσότητες ενέργειας άνω των 2.800, ενώ σε μεσαία επίπεδα κινείται το ύψος της εξοικονόμησης για εκείνους με καταναλώσεις της τάξης των 4.700 κιλοβατώρων.
Κι αυτό επειδή από την 1η Ιανουαρίου του 2018, ...

πλήρες...

Ιαν 24
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 24.01.18 03:26 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
Εκπτώσεις ως 70% σε smartphones και tablets στα καταστήματα Vodafone
 
H Vodafone δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους 4G Smartphones, Tablets και Αξεσουάρ με έκπτωση έως και 70%!
Ειδικότερα, όσοι επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone ή το vodafone.gr, μπορούν να αποκτήσουν με έκπτωση τα παρακάτω 4G Smartphones:
To αποκλειστικό Xiaomi RedMi 4A32 GB από 139,90€ μόνο με 119,90€

Καθώς επίσης και τα:

• Samsung Galaxy A5 2017 από 399,90€ μόνο 349, 90€
• Samsung Galaxy J3 2016 από 159,90€ μόνο 149, 90€
• Samsung Galaxy J3 2017 από 209,90€ ...

πλήρες...

Ιαν 20 
 
Είναι γεγονός ότι αναρωτιόμαστε πλέον ολοένα και περισσότερο πώς στο καλό μετακινούμασταν στην πόλη και σε σημεία που δεν ξέρουμε πριν από την έλευση των Google Maps στη ζωή μας.
Η εφαρμογή που μας έκανε να μη χανόμαστε δεν χρειάζεται προφανώς ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι εδώ και κάμποσο καιρό ο φωτεινός οδηγός στα ταξίδια και τις αστικές περιπλανήσεις μας. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η σωστή και γρηγορότερη διαδρομή είναι στις μέρες μας πεζή πραγματικότητα.Πώς όμως ...

πλήρες...

Ιαν 20
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 20.01.18 04:06 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 
Με ταξινομήσεις περίπου 1.200.500 αυτοκινήτων το 2017 (αύξηση 6,6% σε σχέση με το 2016), είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που η Skoda ξεπερνάει το φράγμα του ενός εκατομμυρίου πωλήσεων σε ένα έτος.
Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση της μάρκας στα 122 χρόνια ιστορίας της.Σε σχέση με τα 1.126.500 αυτοκίνητα του 2016, σημειώθηκε αύξηση 6,6%, με τη Skoda να ξεπερνάει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το φράγμα του ενός εκατομμυρίου πωλήσεων, σε ένα ημερολογιακό έτος.
Διεθνώς, καταγράφηκε πολύ σημαντική ...

πλήρες...

Ιαν 17
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 17.01.18 03:51 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 
Τη δυνατότητα σύνδεσης με το διαδίκτυο θα έχουν οι επιβάτες 2.030 οχημάτων σε λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ).
Η Εγκατάσταση του Δικτύου Wi-Fi προβλέπεται σε Δράση που ανέλαβαν το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.
Το έργο έχει συνολικό κόστος 900 χιλιάδες ευρώ.
Η χρηματοδότησή του θα γίνει από το «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής 2014 - 2020».
Στόχος ...

πλήρες...

Δεκ 20
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 20.12.17 14:47 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
logo black
 
Το κορυφαίο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr συνεχίζει να πρωτοπορεί φέρνοντας σύντομα στις οθόνες των υπολογιστών, των tablets και των έξυπνων τηλεφώνων ένα πλήρες εκκλησιαστικό τηλεοπτικό κανάλι!
Το πρώτο σε επισκεψιμότητα Ορθόδοξο Εκκλησιαστικό Site με συνεχή ροή ειδήσεων, αποκαλύψεις και στήλες που αποκαλύπτουν τα παρασκήνια και τις ζυμώσεις στα εκκλησιαστικά πράγματα, θα προσφέρει σύντομα στους επισκέπτες του ένα οργανωμένο τηλεοπτικό web κανάλι.
Πλούσιο τηλεοπτικό υλικό σε υψηλή ποιότητα ευκρίνειας και ήχου, από εκκλησιαστικές τελετές, εκδηλώσεις και γεγονότα που ...

πλήρες...


Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3 4 5 6 7 ... 13 [επόμενο]1-20 από 248Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις