E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

Επιστήμη – Τεχνολογία

Ιού 14 
 
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2018 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, το Διεθνές Σεμινάριο με θέμα:  «Εφαρμόζοντας τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Πυλώνα: Ο Ρόλος των Εκκλησιών και των Θρησκειών», που φιλοξενήθηκε από την πρώτη Αντιπρόεδρο κ. Mairead McGuinness, επιφορτισμένη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την εφαρμογή του άρθρου 17 της Συνθήκης της Λισαβόνας για τον Διάλογο με τις Εκκλησίες, τις Θρησκείες, τις Φιλοσοφικές και Ανθρωπιστικές Οργανώσεις, και η οποία, από κοινού με τον Luca ...

πλήρες...

Ιού 11
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 11.07.18 15:15 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
Αποτελέσματα αναζήτησης για τη λέξη «zara» 
 
Σε αυτό το άρθρο δίνουμε έμφαση σε έξυπνες λύσεις. Εξετάζουμε τη βοήθεια που μπορούμε να λάβουμε από τα κοινωνικά δίκτυα, παρουσιάζουμε ένα ιστορικό των ενημερώσεων του Google και παρουσιάζουμε επίσης το RankBrain, το οποίο αποτελεί το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον στην προώθηση ιστοσελίδων. 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ζωτικής σημασίας για το οργανικό SEO Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως στην πραγματικότητα η Google θα αυξήσει την επιρροή των σημάτων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στους ...

πλήρες...

Ιού 4 
 
Τα προβλήματα της σύγχρονης εποχής και η οικονομική κρίση έχουν αναδείξει τον πολυδιάστατο ρόλο της εκκλησίας, δημιουργώντας της την ανάγκη να προβάλλει το έργο της περισσότερο από ποτέ και να εναρμονιστεί με την ψηφιακή εποχή. Η εταιρεία gkpc – Γρηγόρης Καραγιάννης, με σεβασμό, αφοσίωση και μακρόχρονη εμπειρία στον εκκλησιαστικό χώρο, προσφέρει, με τη συμβολή της τεχνολογίας, πολύπλευρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε εκκλησιαστικούς φορείς (Ιερές Μητροπόλεις, Ιερές Μονές, Ιερούς Ναούς) όλης της Ελλάδας μέσα από ένα ...

πλήρες...

Ιού 27 
 

Φωτογραφίες: Χρήστου Μπόνη

Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος  κ.κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε Επιστημονική Εκδήλωση που διοργάνωσε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Σώμα Ομοτίμων Καθηγητών - Πανεπιστήμιο των Πολιτών με τίτλο: "Η συνεισφορά της Θεολογίας στην Κοινωνία".
Παρέστησαν, επίσης, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Γλυφάδος, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης  κ.κ. Παύλος και Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας  κ.κ. Γαβριήλ, ο Επίσκοπος Θεσπιών  κ.κ. Συμεών Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Ακαδημαϊκοί, Κλήρος και λαός.
Ύστερα από τους ...

πλήρες...

Ιού 26 
 
  
 
ΤΟ 47% ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ..
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 52% ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,
ΜΕΣΩ ΚΑΥΣΗΣ ,ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1% ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ...
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΜΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ...
ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΩΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ
ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 10 ΚΙΛΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ
ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ...

πλήρες...

Μάι 29 
banner synedriou
 
Πραγματοποιείται κατόπιν προτάσεως της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος και Συνοδικής Αποφάσεως από σήμερα Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως και την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 το Β΄ Πανελλήνιο Συνέδριο Στελεχών Κατασκηνώσεων των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος στις Κατασκηνωτικές Εγκαταστάσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που βρίσκονται στον Αυλώνα Αττικής (θέση Μαρσόρι) σε συνεργασία με το Κέντρο Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών "Η Αγία Φιλοθέη".
Στο Συνέδριο θα παραστεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος ...

πλήρες...

Μάι 21
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 21.05.18 05:50 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 
 
 


Μάι 17 
Επιτιμοποίηση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
 
Ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Καθηγητής Περικλής Α. Μήτκας, ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής Καθηγητής Μιλτιάδης Δ. Κωνσταντίνου και, ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας Καθηγητής Παναγιώτης Ι. Σκαλτσής σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗΣ της Α.Θ. ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄ σε ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί ...

πλήρες...

Μάι 7 
CAB
 
Οι Εκδόσεις Ostracon διοργανώνουν Παρουσίαση της μοναδικής στην Ελλάδα Επιστημονικής Ερμηνευτικής σειράς Critical Approaches to the Bible, η οποία αριθμεί πλέον 16 έργα.
Η Παρουσίαση της σειράς θα γίνει στο πλαίσιο της Εβδομάδος Λόγου και Τέχνης που διοργανώνει το Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 στις 11:30 στο Β΄ Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής (2ος όροφος). Για τη σειρά και τα έργα της θα μιλήσουν οι:

– Χαράλαμπος Ατματζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Θεολογίας ΑΠΘ
– Κυριακούλα Παπαδημητρίου, ...

πλήρες...

Μάι 7
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 07.05.18 03:50 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 
Το Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και η Ιερά Μητρόπολις Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για τη Δημιουργία «Κέντρου Μάθησης» στην Αττική, με σκοπό τη λειτουργία Προγράμματος Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών, Διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Ορθοδοξία και Ανθρώπινα Δικαιώματα».
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό, Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δήμου Μεταμόρφωσης την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 και ώρα 10 π.μ. και τα θέματα της θα ...

πλήρες...

Μάι 3 
 
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και υπό την Προεδρεία του Καθηγητή κ. Παναγιώτη Σκαλτσή το Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ διοργανώνει την καθιερωμένη Εβδομάδα Λόγου και Τέχνης από τις 3 και έως τις 19 Μαΐου 2018.
Ο Τομέας Εκκλησιαστικής Ιστορίας, Χριστιανικής Γραμματείας, Αρχαιολογίας και Τέχνης του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ οργανώνει την Πέμπτη 3 Μαΐου 2ο18 (16:30-21:00) στο Β΄ Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής την Γ΄ Επιστημονική Ημερίδα για την Παρουσίαση της Έρευνας των Μεταπτυχιακών Φοιτητών και των Υποψηφίων Διδακτόρων ...

πλήρες...

Μάι 3 
afisa_hmeridas
 
Ο Τομέας Εκκλησιαστικής Ιστορίας, Χριστιανικής Γραμματείας, Αρχαιολογίας και Τέχνης του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ οργανώνει την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 (16:30-21:00) στο Β΄ Αμφιθέατρο (2ος όροφος) της Θεολογικής Σχολής την Γ΄ Επιστημονική Ημερίδα για την παρουσίαση της Έρευνας των Μεταπτυχιακών Φοιτητών και των υποψηφίων Διδακτόρων του. 


Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα της Ημερίδος.

http://www.theo.auth.gr/sites/default/files/news/programma_hmeridas.pdf
 
 
 
Επιστημονική Επιτροπή

Ιωαννίδης Φώτιος, Καθηγητής
Αραμπατζής Χρήστος, Καθηγητής
Αμοιρίδου Ευαγγελία, Αναπλ. Καθηγήτρια
Βαλαής Διονύσιος, Αναπλ. Καθηγητής
Υφαντής Παναγιώτης, Αναπλ. Καθηγητής
Οικονόμου Ελένη, Επικ. Καθηγήτρια
Χατζούλη Ελυκερία, Επικ. Καθηγήτρια
Κυριατζή Αντωνία, Επικ. Καθηγήτρια

Οργανωτική Επιτροπή

Ευαγγέλου Ηλίας, ...

πλήρες...

Απρ 25 
 
Η WIND VISION φέρνει έναν νέο τρόπο να βλέπεις τηλεόραση με εξελιγμένες δυνατότητες θέασης & απίστευτα πλούσιο πρόγραμμα από τηλεοπτικές σειρές, κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, ταινίες πρώτης προβολής, παιδικά, ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμη!
 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες στο site της wind  http://www.wind.gr/
 ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της wind  στο 13800  
 
 


Απρ 18 
afisa_29_3_2018
 
Η Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: 

Αθηναγόρας και Οικουμένη: 70 χρόνια από την εκλογή του Πατριάρχου Αθηναγόρα στον Οικουμενικό Θρόνο και από την ίδρυση του Π.Σ.Ε. 


Το Συνέδριο θα διεξαχθεί 19 και 20 Απριλίου 2018 στο A΄ Αμφιθέατρο στον 1ο όροφο της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

17:30-18:30: Χαιρετισμοί
18:30-19:00: Διάλειμμα
19:00-20:30: 1η Συνεδρία-Πρόεδρος: Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου  κ.κ. Νικηφόρος
19:00-19:20: π. Γεώργιος Τσέτσης: «Οικουμενικός Πατριάρχης Αθηναγόρας - Κήρυξ σύμπνοιας και καταλλαγής»
19:20-19:40: Αριστείδης ...

πλήρες...

Απρ 18 
Biblicum 18
 
Η τέταρτη συνάντηση του Biblicum, με γενικό θέμα συζητήσεως για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017 - 2018 «Θρησκευτική Ποικιλομορφία και Μονοθεϊσμός», θα φιλοξενήσει ως ομιλητή κατά την πρώτη συνάντηση μετά το Πάσχα τον Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  Πέτρο Βασιλειάδη.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 19:30-21:00 στο Παιδαγωγικό Εργαστήρι της Θεολογικής Σχολής (ισόγειο). 

Ο Ομότιμος Καθηγητής κ. Πέτρος Βασιλειάδης θα αναπτύξει το θέμα: 

«Η Ορθόδοξη βιβλική Ερμηνευτική την ...

πλήρες...

Μάρ 19
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 19.03.18 01:55 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
δύναμη του linkedin και του slideshare
 
Όλοι μας λίγο ή πολύ χρησιμοποιούμε το linkedin και το slideshare. Πόσοι όμως γνωρίζετε τον τρόπο ώστε να αξιοποιήσετε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας; Γνωρίζετε ότι το linkedin και το slideshare μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη θέση σας στα οργανικά αποτελέσματα του google; Το linkedin αποτελεί το μεγαλύτερο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο. Περιλαμβάνει 347 εκατομμύρια μέλη και αποτελεί μια εξαιρετική πλατφόρμα δημοσίευσης περιεχομένου. Η δυνατότητα αυτή ενισχύθηκε πολύ με την εξαγορά του slideshare ...

πλήρες...

Μάρ 9 
εκκλησίας
 
Η Επίσημη Παρουσίαση του Τόμου των Πρακτικών του Ε΄ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για το 1821, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Η Ι­ερά Σύ­νο­δος της Εκ­κλη­σίας της Ελ­λά­δος σας Προ­σκα­λεί στην Επίσημη Πα­ρου­σί­αση του Τό­μου του Ε΄ Δι­ε­θνούς Επιστη­μο­νι­κού Συ­νε­δρίου με θέμα: 
 

Ο Διεθνής περίγυρος και ο Φιλελληνισμός κατά την Ελληνική Επανάσταση»,που θα πρα­γμα­το­ποι­η­θεί την Τρίτη 13 Μαρ­τίου 2018, ώρα 18:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνοδικού ...

πλήρες...

Μάρ 1 Φωτογραφία του χρήστη Orthodoxia.Info.
 
Φωτογραφία του χρήστη Orthodoxia.Info.
 
Φωτογραφία του χρήστη Orthodoxia.Info.
 


Φεβ 17 
Ημερίδα για τα ειδικά στελέχη των ανά Περιφέρεια Μητροπόλεων, στη Λάρισα
 
Πραγματοποιήθηκε χθες, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νικαίας Λαρίσης, η Τέταρτη Ενημερωτική Ημερίδα για τους Υπευθύνους των Γραφείων Τύπου και άλλων προσώπων που ασχολούνται με την επικοινωνία των Ιερών Μητροπόλεων, για τα Στελέχη των έξι Ιερών Μητροπόλεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Η Ημερίδα διοργανώθηκε σε υλοποίηση σχετικής Αποφάσεως της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Συνεδρίας της Εκκλησίας της Ελλάδος της 2ας Ιουνίου 2016, όπως διοργανωθούν Ημερίδες με την φροντίδα της Συνοδικής Επιτροπής Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων ...

πλήρες...

Φεβ 15 
ημερίδα
 
Ημερίδα Πνευματικών με τη συμμετοχή απάντων των χειροτονηθέντων Kληρικών υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου θα πραγματοποιήσει η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.
Πριν την Ημερίδα  θα τελεστεί Ιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας Προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου Μητροπολίτου Φθιώτιδος  κ.κ. Νικολάου.
Το πέρας της προσελεύσεως είναι 8:00 π.μ.

Ακολούθως οι Συμμετέχοντες θα μεταβούν στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού  (οδός Σκληβανιώτου 3-5),  όπου θα αρχίσουν οι Εργασίες της Ημερίδος ...

πλήρες...


Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3 4 5 6 7 ... 14 [επόμενο]1-20 από 263Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις