E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

Υγεία

Ιαν 20
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 20.01.18 05:10 ως Υγεία 
 
Αυξάνονται τα κρούσματα ιλαράς στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από την εβδομαδιαία έκθεση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία έχουν καταγραφεί 1.185 κρούσματα ιλαράς, με μεγαλύτερη συχνότητα στη Ν. Ελλάδα.
Στο μεγάλη πλειονότητα πρόκειται για άτομα Ελληνικής υπηκοότητας (κυρίως μικρά παιδιά από κοινότητες Ρομά) και άτομα από το γενικό πληθυσμό που στην πλειονότητα τους ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 25-44 ετών, που δεν έχουν ανοσία στην ιλαρά, μεταξύ των οποίων και επαγγελματίες ...

πλήρες...

Ιαν 19 
annousakio idryma
 
Πέντε (5) τόνους πετρέλαιο προσέφερε στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως  Κισάμου και Σελίνου η Εταιρεία Avin Oil S.A. -  Motor Oil (Hellas) και άλλους τέσσερις (4) τόνους ο Όμιλος «Ελληνικά Πετρέλαια» για την κάλυψη αναγκών θέρμανσης του Ιδρύματος, το οποίο θερμάνει τις 4.200 τ.μ. που περιλαμβάνουν οι εγκαταστάσεις του.
Για να θερμανθούν τα κτιριακά αυτά συγκροτήματα όπου φιλοξενούνται 80 εμπερίστατοι και αναγκεμένοι συνάνθρωποι μας, 20 επιπλέον στο Τμήμα Αποθεραπείας - Αποκατάστασης και λειτουργούν: Κοινωνική Κουζίνα ...

πλήρες...

Δεκ 20 
Έκτακτη ανακοίνωση ΕΦΕΤ: Αυτά είναι τα προϊόντα που απομακρύνονται από τα σούπερ μάρκετ λόγω απειλής για δηλητήριο
 
Για τρίτη χρονιά αντιεξουσιαστές απειλούν πως έχουν δηλητηριάσει προϊόντα μεγάλων εταιριών σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.   
Η προανάκριση για το κείμενο που ανέβηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και αναφέρει ότι δηλητηριάστηκαν προϊόντα ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).   
Από τις αστυνομικές Αρχές, ενημερώθηκε αμέσως ο Ε.Φ.Ε.Τ. και οι εταιρείες που αναφέρονται στο κείμενο. 
Οι αντιεξουσιαστές ονομάζουν το σχέδιό τους «Πράσινη Νέμεσις Πράξη 3» και γράφουν χαρακτηριστικά πως επιλέγουν να κάνουν το συγκεκριμένο «σαμποτάζ», ...

πλήρες...

Δεκ 17
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 17.12.17 00:33 ως Υγεία 
  
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου 


Συνεχίζει τις εξορμήσεις της στην ενδοχώρα, κυρίως σε δυσπρόσιτες Περιοχές όπου οι κάτοικοι δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε Κέντρα Υγείας ή Νοσηλευτικά Ιδρύματα, η Κινητή Ιατρική Μονάδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, ευγενής χορηγία της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους. Tις ημέρες αυτές επισκέφθηκε το ιστορικό χωριό Βουτά του Δήμου Καντάνου / Σελίνου, όπου υλοποιήθηκε Δωρεάν Πνευμονολογική εκτίμηση, Σπειρομέτρηση για Πνευμονολογικές παθήσεις από την Πνευμονολόγο και ...

πλήρες...

Δεκ 15
Δημοσιεύτηκε από Αλεξόπουλος Γεώργιος στις 15.12.17 13:55 ως Υγεία 
 

Παρακαλούμε!
Όποιος μπορεί να δώσει αίμα να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας ώστε να δώσουμε στοιχεία στο τμήμα Αιμοδοσίας προς αποκατάσταση 1 φιάλης του Νοσοκομείου.


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2317001042 - 2317002027 - 2382503510 - 2351800382
κιν. 6987311132  
E-mail:  p.theofanis2013@hotmail.com 
πατήρ Θεοφάνης Ιωαννίδης  -  κ. Θεοδωρίδης Κώστας


Δεκ 12
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 12.12.17 14:22 ως Υγεία 
 

Παρακαλούμε!
Όποιος μπορεί να δώσει αίμα να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας ώστε να δώσουμε στοιχεία στο τμήμα Αιμοδοσίας προς αποκατάσταση 2 φιάλες του Νοσοκομείου.
 
 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2317001042 - 2317002027 - 2382503510 - 2351800382  
κιν. 6987311132  
πατήρ Θεοφάνης Ιωαννίδης  -  κ. Θεοδωρίδης ΚώσταςΝοέ 6 
Όλοι μαζί με τον Χριστόφορο: Έκκληση βοήθειας για 5χρονο που πάσχει από καρκίνο εγκεφάλου
 
Δράση βοήθειας για τον 5χρονο Χριστόφορο, ο οποίος έχει διαγνωστεί με Διάχυτο Γλοίωμα Γέφυρας Εγκεφάλου (DIPG - καρκίνος εγκεφάλου) διοργανώνει ο Φάρος Ζωής (Σύλλογος υποστήριξης οικογενειών με άτομα που νοσούν από σοβαρές ασθένειες).
To DIPG δεν χειρουργείται παγκοσμίως και οι συμβατικές θεραπείες δεν έχουν αποτέλεσμα.
Αυτή τη στιγμή ο μικρός Χριστόφορος βρίσκεται με την οικογένειά του σε εξειδικευμένο κέντρο του Μεξικού για να ακολουθήσει σειρά θεραπειών απέναντι σε αυτό το σπάνιο είδος καρκίνου.
«Είμαστε στην δύσκολη θέση ...

πλήρες...

Οκτ 13
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 13.10.17 18:58 ως Υγεία 
 


Σεπ 9 
galilea 1
 
Ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη φροντίδα, κυρίως σε καρκινοπαθείς βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της Νόσου και διαμένουν στην Περιοχή των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής, θα προσφέρεται από το Φθινόπωρο στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».
Την Ανακοίνωση έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής  κ.κ. Νικόλαος στην Ιερά Μητρόπολη του οποίου ανήκει και η Μονάδα, κατά τη συνάντηση που είχε με Εκπροσώπους των Τοπικών Αρχών της Περιοχής, μεταξύ των οποίων και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής  Π. Φιλίππου.
Στη συζήτηση που ...

πλήρες...

Σεπ 2
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 02.09.17 06:07 ως Υγεία 
 
 
Οι ελλείψεις σε αίμα κατά τους θερινούς μήνες και κυρίως τον Αύγουστο, είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα Συστήματα Αιμοδοσίας σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στη χώρα μας.
Το Ε.ΚΕ.Α., που έχει την ευθύνη για την αυτάρκεια της χώρας σε αίμα, έχει δραστηριοποιηθεί ήδη από τα μέσα Ιουνίου ώστε να προλάβουμε τις ελλείψεις των θερινών μηνών και σύντομα θα παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα των ενεργειών μας, αφού αποτιμήσουμε  και τον Αύγουστο.
 Είναι τουλάχιστον θλιβερό η ΕΙΝΑΠ, ...

πλήρες...

Αύγ 29
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 29.08.17 06:06 ως Υγεία 
Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια
 
Νεαρός συνάνθρωπος μας έχει άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια από ομάδα αίματος Α Rh+.
Παρακαλείται όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, να απευθυνθεί στο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Φλώρινας. Αύγ 5 
 
Ναι, ο Καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του Καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος διαβάστε αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη Συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorterγια την Δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνη της η παραδοχή ότι τα εμβόλια της Φαρμακευτικής Εταιρείας Merck έχει παραδοσιακά ενιχύσει ιούς του Καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
 
 
Αυτό το τομέας αυτός ...

πλήρες...

Ιού 23 
Αποτέλεσμα εικόνας για Μποδοσάκειο Νοσοκομείο
 
Την επιτακτική ανάγκη Στελέχωσης της Ογκολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου με δύο Ογκολόγους Παθολόγους, καθώς τα κρούσματα Καρκίνου στη ευρύτερη Περιοχή της Πτολεμαΐδος φτάνουν σήμερα το 30,5% του Τοπικού πληθυσμού, υποστηρίζει σε επιστολή του προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ), Σταύρος Γιαννακίδης.
«Επτά στους δέκα θανάτους στην ευρύτερη Περιοχή της Πτολεμαΐδος Νομού Κοζάνης οφείλονται σήμερα σε Καρκίνο ή σε θρομβοεμβολική Νόσο (Έμφραγμα, Εγκεφαλικό, Πνευμονική Εμβολή) και μόλις τρεις ...

πλήρες...

Ιού 23 
Φωτογραφία του Θεοφάνης Ιωαννίδης.
 


Μάι 28Αποτέλεσμα εικόνας για κινητή Μονάδα
 
Συνεχίζονται οι Ιατρικές επισκέψεις της Κινητής Ιατρικής Μονάδος του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου, χορηγία της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, «Ο Άγιος Γεώργιος», στα πλαίσια του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο αυτοί Φορείς για την Αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην ευρύτερη Περιοχή του Νομού Χανίων.
Την φορά αυτή η Ιατρική Μονάδα μετέβει στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο ...

πλήρες...

Μάι 1
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 01.05.17 23:58 ως Υγεία 
Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.
 
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. του Δήμου Πέλλας.
Το Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. του Δήμου Πέλλας ξεκίνησε τη λειτουργία του και παρέχει στους πολίτες τη δυνατότητα δωρεάν ψυχοθεραπευτικών συμβουλευτικών Συνεδριών σε ατομικό, συζυγικό και οικογενειακό επίπεδο.
Επίσης, προσφέρεται ψυχολογική και ψυχοπαιδαγωγική υποστήριξη σε παιδιά και εφήβους.
 

Το Κέντρο λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή
Ώρες 08:00 έως 15:00, με ραντεβού.
Τηλ. επικοινωνίας: 2382084384 και 6939421656
Βόρεια Πτέρυγα Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών,
1ος όροφος
 
Υπεύθυνη Κέντρου:
Άννα Νανούδη, Ψυχολόγος
Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Ψυχοπαιδαγωγός
 


Μάι 1
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 01.05.17 17:40 ως Υγεία 
Καρκίνος του Δέρματος και Μελάνωμα
 
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Γιαννιτσών σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΠΑΠ διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: Καρκίνος του Δέρματος και Μελάνωμα. Πρόληψη και θεραπεία.
Από την ομορφιά μας ελιάς... στον καρκίνο του δέρματος
 
 
Ομιλητές:

Ιωάννης Κακουλίδης, Παθολόγος Ογκολόγος, Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής Γ.Ν. Γιαννιτσών
Κομνηνακίδου Αλεξάνδρα, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος
 

Σάββατο 6 Μαΐου 2017
Ώρα 7:30 μμ
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας
 
 


Μάι 1
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 01.05.17 17:36 ως Υγεία 
Προσφορά Ηλεκτροκαρδιογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών
 
Το Εκκλησίασμα και οι διακονούντες του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Παντελεήμονος του Νοσοκομείου Γιαννιτσών προσέφεραν για τις ανάγκες των ασθενών του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου έναν ηλεκτροκαρδιογράφο αξίας 1.800€.
Όπως είναι γνωστό, το Παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου εξυπηρετεί τις ανάγκες των ασθενών, των συνοδών τους και του προσωπικού του Νοσοκομείου Γιαννιτσών επί σειρά ετών.  Ιαν 4 
Ilia2 1
 
Αναβλήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες της οι Εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν για τα 84α Γενέθλια του Καθολικού Πατριάρχου Γεωργίας  κ.κ. Ηλιού  Β'.
Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Πατριάρχου της Γεωργίας βελτιώνεται καθημερινά, όμως οι Εκδηλώσεις αναβλήθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Άνοιξη.
Να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής Ιατρός που εξέτασε τον Προκαθήμενο της Γεωργιανής Εκκλησίας, μετά την Γρίπη η οποία προκάλεσε την φλεγμονή στην χοληδόχο κύστη ανέφερε ότι δεν υπάρχει ανάγκη για ...

πλήρες...

Οκτ 24 
 
 Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3 4 5 6 7 ... 9 [επόμενο]1-20 από 164Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις