E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

Υγεία

Νοέ 14 
 
Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης  π. Αντώνιος Παπαγεωργίου 
Εφημέριος Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ντεπώ Θεσσαλονίκης
είναι δίπλα στα παιδιά με Καρκίνο.
 Οκτ 20 
 
 
 


Οκτ 14 
 
 
 


Οκτ 11 
 
 


Οκτ 7
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 07.10.18 11:07 ως Υγεία 
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
 
Παρακαλώ όποιος μπορεί να δώσει Αίμα ας επικοινωνήσει μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα να του δώσουμε στοιχεία (ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο Ονομασία Νοσοκομείου και αρ. Φακέλου Αιμοδοσίας) :2317002027 - 2317001042 - 6987311132 προς αποκατάσταση δύο φιάλες αίμα στο Φάκελο μας σε Τμήμα Αιμοδοσίας Νοσοκομείου που έχουμε.
 
 
 


Οκτ 2 
 
 
 


Σεπ 30
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 30.09.18 11:57 ως Υγεία 
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
 
 
Το comple.gr συνεχίζοντας τις δράσεις του στο θεσμό της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2018, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" διοργανώνει για 2η φορά, ημέρα «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ».
ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ... ΔΩΣΕ ΖΩΗ!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!
 
 
 

Εθν. Αντιστάσεως 21, 564 30 (Κατάστημα Wind Νικόπολης)

Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε στο 23100 324 25 ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα.

http://www.facebook.com/clickenergygr/?fref=pb&hc_location=profile_browser
 
 


Σεπ 22 
 
 
Η φλόγα της αγάπης, η φλόγα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, θα ανάψει για ακόμη μία χρονιά στην Πόλη της Κοζάνης την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018!
Προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, τους μαθητές, τους φίλους του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού, τους Συλλόγους και τις ομάδες της Περιοχής, αλλά και μεμονωμένους συμπολίτες στη μεγάλη αυτή γιορτή της Δωρεάς Ζωής, της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών ήταν η αφορμή να ιδρυθεί ο Σύλλογος  πριν ...

πλήρες...

Σεπ 18 
  
 
Ο Δήμος Έδεσσας  συμμετέχει στο πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που στηρίζεται από την Κ.Ε.Δ.Ε.
Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας. Ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο στη χώρα μας υπολογίζεται σε 5.000.
Παρόλη την υψηλή συχνότητα της ασθένειας, η αντιμετώπιση της τα τελευταία χρόνια δίνει ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα, αφού η πλειοψηφία των ασθενών θα ζήσει πάρα πολλά χρόνια και η ποιότητα τους θα ...

πλήρες...

Σεπ 13 
 
Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιτωλοακαρνανίας και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών συνδιοργανώνουν Πανελλαδική Ποδηλατοδρομία για τη διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και μας καλούν να συμμετάσχουμε.
Μια ομάδα από ποδηλάτες ξεκίνησε στις 11/09/2018 από την Αλεξανδρούπολη και αφού διανύσουν περίπου 1.200 χιλιόμετρα και περάσουν από 40 Πόλεις θα καταλήξουν στην Αθήνα, στο Σύνταγμα την Κυριακή 16 Σεπτεμβριου 2018, στα πλαίσια της Εκδήλωσης «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΜΕΝΗ».
Καλούμε τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους ...

πλήρες...

Σεπ 12
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 12.09.18 05:48 ως Υγεία 
 
σας περιμένουμε! 
ελάτε να αποδείξουμε οτι η εθελοντική αιμοδοσία ειναι 
κομμάτι του πολιτισμού μας!
ελάτε με τα παιδιά σας! ελάτε με το ποδήλατό σας! 
ελάτε να ενημερωθήτε!
ελάτε να συναντηθούμε σε μια μέρα χαράς! 
μεταφέροντας του μήνυμα του εθελοντή αιμοδότη!
 
 

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου ΓιαννιτσώνΣεπ 12
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 12.09.18 05:18 ως Υγεία 
 
Απώλεια για τον κόσμο των εθελοντών αιμοδοτών αποτελεί η είδηση του Εθελοντή Αιμοδότη Ανδρέα Γιαννόπουλου.  
Πάντα μπροστά στην προσφορά αίματος,  πάντα με την σπάνια ομάδα αίματος του πρόθυμος να προσφέρει.   
Ανδρέα για εμάς θα είσαι το καλό παράδειγμα του Εθελοντή Αιμοδότη.
 
 


Σεπ 9 
 
Μεγάλες είναι οι ανάγκες σε αίμα και αιμοπετάλια σε όλα τα Νοσοκομεία της Χώρας μας, κυρίως μετά από τα περιστατικά από το κουνούπι του Νείλου, που έχει αποκλείσει  πολλές Περιοχές από την αιμοδοσία.
Ο Σύλλογός μετά από συνεννόηση  των τμημάτων αιμοδοσίας που συνεργαζόμαστε, αποφασίσαμε έκτακτη αιμοδοσία την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2018 από 09πμ εως 13μμ στο Νοσοκομείο Κοζάνης και από την Δευτέρα 10/09/2018 σε όλα τα Νοσοκομεία, Μαμάτσειο, Μποδοσάκειο, Θεαγένειο ΑΧΕΠΑ Παπανικολάου Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
      Το αίμα ...

πλήρες...

Σεπ 1 
 
 
Τη Δευτέρα 03/09/2018, από τις 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ποντοκώμης, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργανώνει η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ποντοκώμης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντοκώμης, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης.
Προσκαλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην προσπάθεια για συλλογή αίματος, γιατί οι ανάγκες στη χώρα μας είναι μεγάλες, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, που μειώνεται η προσφορά αίματος από τους αιμοδότες, κυρίως λόγω των ...

πλήρες...

Αύγ 28
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 28.08.18 16:31 ως Υγεία 
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο. 
 
Ένας συνανθρωπός μας χρειάζεται αίμα,πάσχει από συδηροβλαστική αναιμία και εδώ και δύο χρόνια έχει μπει σε διαδικασία να ρίχνει αίμα. 
Όποιος μπορεί να αφιερώσει δέκα λεπτά ας απευθηνθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, στης αιμοληψίες, τα στοιχεία του είναι Κορομηλάς Δημήτριος τού Ηλία. 

Υ.Γ. χρωστάει 35 ασκούς (φιάλες) αίμα και κάθε Εβδομάδα ρίχνει 2 ασκούς αίμα.
Το αίμα ούτε πωλείται ούτε αγοράζεται είναι δώρο ζωής.


Αύγ 20
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 20.08.18 02:07 ως Υγεία 
 
Έκτακτη αιμοδοσία στον Δήμο Νεάπολης - Συκεών την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018, 8 π.μ. έως 8 μ.μ. στο Δημαρχείο Συκεών (Στρ. Σαράφη 1) και την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018, 8 π.μ. έως 8 μ.μ., στο Δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, περ. Στρεμπενιώτη).
 
 
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Συμβουλευτικός Σταθμός Συκεών
τηλ. Επικοινωνίας.: 2313313151 & 2313313117
Αύγ 7 
 
Αναζητάτε αγνά και αποτελεσματικά προϊόντα για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας;
Προσπαθείτε να βρείτε την πολυπόθητη ανακούφιση από δερματικά προβλήματα και πόνους;
Η φύση και η αγιορείτικη παράδοση σας προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις.
Διαβάστε στο άρθρο που ακολουθεί τα σημαντικά οφέλη που προσφέρουν οι αγιορείτικες κεραλοιφές στην υγεία αλλά και την εμφάνιση του ανθρώπινου σώματος.

 
 
 
E-mail:   info@artionrate.com 
  Τηλ.     231 045 6020
 
 


Ιού 25
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 25.07.18 04:07 ως Υγεία 
Φωτογραφία του Γεώργιος Αντωνίου.
 
 


Ιού 24
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 24.07.18 19:27 ως Υγεία 
Πρωτοφανής τραγωδία έπληξε χθες τη χώρα μας, με επίκεντρο την Αττική, αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, καμένα σπίτια και τεράστια οικολογική καταστροφή.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές ας συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε.
Οι εγκαυματίες έχουν ανάγκη αίματος και παραγώγων του, σε μια εποχή με μειωμένα αποθέματα λόγω καλοκαιριού.
Καλούμε τους συμπολίτες μας σε όλη τη χώρα να δώσουν αίμα, στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας και τους κατοίκους της Αθήνας να στηρίξουν την Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιείται την Τετάρτη ...

πλήρες...

Ιού 23
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 23.07.18 07:29 ως Υγεία 
 
«Εμβολιαζόμαστε για την ιλαρά και προστατευόμαστε»  είναι το μήνυμα, στο οποίο εστιάζει η σχετική καμπάνια του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).
H ιλαρά είναι ιογενής λοίμωξη υψηλής μεταδοτικότητας που οφείλεται στον ιό της ιλαράς. Με βάση τα πιο πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα έχουν καταγραφεί 3.220 κρούσματα ιλαράς στη χώρα μας από τον Μάιο του 2017. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να προστατευθεί κανείς από τη νόσο είναι ο εμβολιασμός με το μικτό εμβόλιο ιλαράς – ερυθράς ...

πλήρες...


Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3 4 5 6 7 ... 11 [επόμενο]1-20 από 214Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις