E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούςΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
Συνεργασία στο Διαδικτυακό Τόπο Ενημέρωσης και ΕπικοινωνίαςΔεκ 13 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.Ιωήλ  διοργανώνει  το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 Αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πιγκ-Πογκ)  με  την  επωνυμία:«1ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ» και προσκαλεί όλα τα παιδιά των Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων της πόλεως των Γιαννιτσών να συμμετέχουν ή να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Επίσης παρακαλεί όλους τους κατηχητές να συμβάλλουν στην καλή διοργάνωση και διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9:30 π.μ.
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ενοριακό Κέντρο Ι. Ν. Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου      Γιαννιτσών - Αίθουσα 1


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


1.Αγόρια Δημοτικού:Γεννημένοι  2003-2006
2.Αγόρια Γυμνασίου:  Γεννημένοι  2000-2002
3.Αγόρια Λυκείου-Φοιτητές-Κατηχητές:Γεννημένοι  έως και 1999
4.Κορίτσια Δημοτικού-Γυμνασίου: Γεννημένες  2000-2006
5.Κορίτσια Λυκείου-Φοιτήτριες-Κατηχήτριες:Γεννημένες  έως και 1999ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι/ες φοιτούν στις Κατηχητικές Συνάξεις των πέντε ενοριών της πόλεως των Γιαννιτσών σύμφωνα με τους παρακάτω περιορισμούς:


1.Αγόρια Δημοτικού:έως 7 άτομα από κάθε ενορία

2.Αγόρια Γυμνασίου:  έως 5 άτομα από κάθε ενορία

3.Αγόρια Λυκείου-Φοιτητές-Κατηχητές:έως 5 άτομα από κάθε ενορία

4.Κορίτσια Δημοτικού-Γυμνασίου: έως 10 άτομα από κάθε ενορία

5.Κορίτσια Λυκείου-Φοιτήτριες-Κατηχήτριες:έως 5 άτομα από κάθε ενορία
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


I.Οι Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από τον υπεύθυνο κατηχητή κάθε ενορίας στο ειδικό έντυπο «ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ». Θα πρέπει να αποσταλούν στο Φαξ του Ιερού Ναού Αγίων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών (23820 27972) ή στα Γραφεία του ως άνω Ιερού Ναού μέχρι την Τρίτη  09/12/2014.
II.Εκπρόθεσμα, δεν θα γίνει δεκτή καμία δήλωση.
III.Στις Δηλώσεις Συμμετοχής, θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο των μαθητών - αθλητών/τριων καθώς και το έτος γέννησης.ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ


Στους αγώνες του Διενοριακού Πρωταθλήματος θα ισχύσει το σύστημα του αποκλεισμού (ΝΟΚ ΑΟΥΤ αγώνας), σε ταμπλό των 4, 8, 16, 32 κ.ο.κ. ανάλογα με τη συμμετοχή και θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους βασικούς κανονισμούς του αθλήματος, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα από την ΕΦΟΕπΑ (δεδομένου ότι το πρωτάθλημα δεν απευθύνεται σε αθλητές).

Θα ισχύει το σύστημα «ο καλύτερος των τριών (3) σετ», (δύο (2) νικηφόρα), με μικρό τελικό και κατάταξη 1,2,3,4. Σε όλες τις κατηγορίες θα παίζονται σετ των 11 πόντων.
Θα γίνει προσπάθεια, αν είναι δυνατόν, ώστε κατηχητόπουλα της ίδιας ενορίας να μην συναντηθούν στις πρώτες φάσεις του Πρωταθλήματος.
ΕΠΑΘΛΑ

Στους τρεις (3) πρώτους/τες νικητές/τριες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν Μετάλλια και Διπλώματα. Αναμνηστικά Διπλώματα Συμμετοχής θα λάβουν όλοι/ες οι συμμετέχοντες.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ1.Αγόρια Δημοτικού:10:00

2.Αγόρια Γυμνασίου: 11:30

3.Κορίτσια Δημοτικού - Γυμνασίου: 13:00

4.Αγόρια Λυκείου-Φοιτητές - Κατηχητές: 16:00

5.Κορίτσια Λυκείου-Φοιτήτριες - Κατηχήτριες: 17:30
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ


1.Οι αθλητές-τριες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης 40 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα της κατηγορίας τους. Ο χρόνος αυτός είναι απαραίτητος για την ενημέρωση των αθλητών και τη διεξαγωγή της κλήρωσης για κάθε κατηγορία. Αθλητές οι οποίοι θα προσέλθουν καθυστερημένα ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ.
2.Συμπεριφορά των συμμετεχόντων, που δεν αρμόζει με την φιλοσοφία του «ευ αγωνίζεσθαι» και τη χριστιανική αγωγή μπορεί να επιφέρει την ακύρωση του μαθητή - αθλητή ή και την αφαίρεση της όποιας διάκρισης.
3.Τεχνικός υπεύθυνος των αγώνων ορίζεται ο κατηχητής του Ιερού Ναού Αγίων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών κ. Ανδρέας Κ. Χατζηδήμου.
4.Ό,τι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο των αγώνων.
5.Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Ανδρέα Κ. Χατζηδήμου στον αριθμό 6940984380 ή στα Γραφεία του Ναού (τηλ.:23820 27183).


το όνομα σου*

διεύθυνση email*

σχόλια*
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ετικέτες HTML:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Κωδικός επικύρωσης*
 
σχόλιο σημείωσηΟι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοί

Διαφημίσεις