E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούςΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
Συνεργασία στο Διαδικτυακό Τόπο Ενημέρωσης και ΕπικοινωνίαςΔεκ 16 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ 2014-5
 
 
 
 
 
 
ΙΕΡΕΣ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
 
 
 
 
Την Τρίτη 16η Δεκεμβρίου 2014, παραμονή της εορτής του Αγίου Διονυσίου του εκ Ζακύνθου, Επισκόπου Αιγίνης του Θαυματουργού, θα τελεσθεί στο Ναό μας Ιερά Αγρυπνία 9:00 μ.μ. – 12:30 π.μ. (Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, Όρθρος, και Θεία Λειτουργία)Την Τρίτη, 23η Δεκεμβρίου, προπαραμονή της μεγάλης εορτής της Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία 9:00 μ.μ. – 12:30 π.μ. με την Ακολουθία του  Όρθρου, των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων και της Θείας Λειτουργίας.

Την Τρίτη 23η Δεκεμβρίου 2014, προπαραμονή της μεγάλης δεσποτικής εορτής της Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού,  θα τελεσθεί στο Ναό μας Ιερά Αγρυπνία 9:00 μ.μ. – 12:30 π.μ. (Όρθρος, Μεγάλες Ώρες των Χριστουγέννων και Θεία Λειτουργία).

Την Κυριακή, 4η Ιανουαρίου 2015, προπαραμονή της μεγάλης εορτής των Θεοφανείων, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία 9:00 μ.μ. – 12:30 π.μ. με την Ακολουθία του  Όρθρου, των Μεγάλων Ωρών των Θεοφανείων και της Θείας Λειτουργίας.

Την Παρασκευή, 16η Ιανουαρίου 2015 προς Σάββατο, 17η Ιανουαρίου 9:00 μ.μ. – 12:30 π.μ. θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία (Μέγας Εσπερινός με αρτοκλασία, Όρθρος και Θεία Λειτουργία) για τη μνήμη του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και του Αγίου Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων. 
Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού και χαριτοβρύτου Λειψάνου του Οσίου Αντωνίου, του εν τη Σκήτη της Βεροίας αθλήσαντος, το οποίο φυλάσσεται στο Ναό μας.

Τη Δευτέρα, 9η Φεβρουαρίου 2015 προς Τρίτη, 10η Φεβρουαρίου 2015  9:00 μ.μ. – 12:30 π.μ. θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία (Μέγας Εσπερινός με αρτοκλασία, Όρθρος και Θεία Λειτουργία) για τη μνήμη του Αγίου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού.


ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ 
Τη Δευτέρα 22α Δεκεμβρίου 2014, προ της μεγάλης και σωτηρίου εορτής των Χριστουγέννων, και ανήμερα της μνήμης της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας θα τελεσθεί στο Ναό μας το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου «εις ίασιν ψυχής και σώματος» στις 5:30 μ.μ.


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Το Σάββατο, 20η Δεκεμβρίου 2014, στις 6:00 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Ενοριακού Πνευματικού μας Κέντρου, θα λάβει χώρα η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της νεανικής μας κίνησης με τη συμμετοχή των παιδιών των κατηχητικών σχολείων, της παιδικής χορωδίας και της θεατρικής μας ομάδας με την παράσταση: «Την άγια εκείνη νύχτα».
Σας περιμένουμε!


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Την Κυριακή, 21η Δεκεμβρίου 2014, στις 7:30 μ.μ. θα λάβει χώρα στον Ιερό μας Ναό η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία «ΑΣΑΤΕ ΤΩ ΚΥΡΙΩ ΠΑΣΑ Η ΓΗ» με τη συμμετοχή όλων των χορωδιακών μας τμημάτων. Θα παρουσιάσουν ύμνους, τραγούδια και κάλαντα των μεγάλων εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.
Σας περιμένουμε!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ
Την Κυριακή, 21η Δεκεμβρίου 2014, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα πραγματοποιηθεί στο Ναό μας το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό παζάρι, το οποίο διοργανώνουν τα παιδιά και οι νέοι των κατηχητικών μας συνάξεων σε συνεργασία με τις κυρίες του φιλοπτώχου ταμείου και της ερανικής επιτροπής για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της ενορίας μας. 


ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

 


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος ανήμερα της μεγάλης εορτής της Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού, θα τελεσθεί στον Ιερό μας Ναό και δεύτερη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία για όσους αδυνατούν να προσέλθουν στην πρώτη, η οποία τελείται παραδοσιακά 5:00 – 8:30 π.μ. και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγαπητών ενοριτών μας. 
Η δεύτερη Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί 9:30 – 11:00 π.μ. και θα ψάλλει η τετράφωνη νεανική ευρωπαϊκή χορωδία του Ναού μας.
 
 

ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ 

Το πρωί της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η Θεία Κοινωνία των ασθενών αδελφών μας κατ’ οίκον. Παρακαλούμε τους συγγενείς να ενημερώσουν εγκαίρως τους Ιερείς.


ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 
Εκδόθηκαν και κυκλοφορούν τα καινούρια καλαίσθητα ημερολόγια του νέου έτους του Ναού μας. Καλόν είναι να τα προμηθευτούμε όλοι εγκαίρως. Μάλιστα, όσοι και όσες έχουν την ευγενή καλοσύνη, μπορούν να συμβάλλουν στην προώθησή τους μέσα στην ενορία. Τα έσοδα θα διατεθούν για τα ανακαινιστικά έργα του Ιερού μας Ναού.
ΙΕΡΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ


 π. Δημήτριος - Κάθε Δευτέρα στις 6 μ.μ.


 π. Θεωνάς - Κάθε Τρίτη στις 6 μ.μ.

 
 ΔΕΜΑΤΑ  ΑΓΑΠΗΣ 
Στα πλαίσια της φιλανθρωπίας και της συμπαράστασεως προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, η ενορία μας, εκτός από το συσσίτιο, που λειτουργεί επί καθημερινής βάσεως από το έτος 2005 αλλά και την πολύπλευρη ενίσχυση και διακονία της προς τους δοκιμαζομένους αδελφούς μας, διανέμει καιδέματα τροφίμων, όχι μόνο τις περιόδους των εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα, αλλάκαθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Καθώς λοιπόν προσεγγίζουμε τις εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου, και επιθυμώντας τη συνέχιση της ευλογημένης αυτής προσπάθειας, παρακαλούμε θερμά το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ενορίας και της πόλεως μας να ενισχύσει τα δέματα αγάπης προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους ενδεείς αδελφούς μας.
Η παράδοση των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά τις ώρες λειτουργίας του Ιερού Ναού (7:00 π.μ. – 12:30 μ.μ. και 5:00 – 7:30 μ.μ.).Ευχαριστούμε ολόθερμα για την υλική και ηθική συμπαράσταση στο όλο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της ενορίας μας και ευχόμαστε καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!

Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου
το όνομα σου*

διεύθυνση email*

σχόλια*
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ετικέτες HTML:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Κωδικός επικύρωσης*
 
σχόλιο σημείωσηΟι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοί

Διαφημίσεις