E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούςΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
Συνεργασία στο Διαδικτυακό Τόπο Ενημέρωσης και ΕπικοινωνίαςΙαν 27 
 
1047944957
 
 
Η Ρωσική Εκκλησία πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να συνεχιστεί η αναζήτηση των ιερών λειψάνων της Τσαρικής Οικογένειας του Νικολάου Β΄.
 
 
 
Να μην σταματήσουν την αναζήτηση των λειψάνων του μικρού Τσάρου Αλεξίου γιού του Νικολάου Β΄, και της πριγκίπισσας Μαρίας των οποίων αποτμήματα βρέθηκαν σε έναν εγκαταλελειμμένο σήμερα καρόδρομο 12 μίλια βόρεια του Αικατερίνμπουργκ.
Τον Ιούλιο του 1991, στον δρόμο Κοπτγιάσκωβ βρέθηκαν λείψανα εννέα ατόμων, τα οποία φέρεται να άνηκαν στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Επίσης τον Ιούλιο του 2007 κατά τη διάρκεια αρχαιολογικών ανασκαφών στο νότιο άκρο του πρώτου τάφου βρέθηκαν λείψανα άλλων δύο ατόμων, όπου σύμφωνα με εμπειρογνώμονα ανήκουν στον μικρό Τσάρο Αλέξιο και την Πριγκίπισσα Μαρία Ρομανώφ.
Ο υπεύθυνος Ιερέας της Ρωσικής Εκκλησίας Πρωθιερέας Όλεγκ, ανέφερε ότι είναι μείζονος σημασίας να βρεθούν όλα τα λείψανα των δύο παιδιών.
Να αναφερθεί ότι το 1918 ο Νικόλαος Β΄ ήταν ο πρώτος που πέθανε, εκτελέστηκε με πολλαπλές σφαίρες στο κεφάλι και στο στήθος.
Τελευταίες πέθαναν οι κόρες καθώς τα διαμάντια που φορούσαν μέσα στα ρούχα τους, εμπόδιζε τις σφαίρες να διαπεράσουν στο σώμα. Έτσι τις λόγχισαν με ξιφολόγχη.
Τα σώματα του Νικολάου Β΄ και της οικογένειας, αφού πρώτα ποτίστηκαν σε οξύ και κάηκαν τα έθαψαν 12 μίλια βόρεια του Αικατερίνμπουργκ.
Τα σώματά τους αναπαύτηκαν με τιμές κράτους στον Παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης στο οχυρό των Αγίων Πέτρου και Παύλου στην Αγία Πετρούπολη, όπου αναπαύονταν όλοι οι Ρώσοι Αυτοκράτορες από τον Μέγα Πέτρο και έπειτα.
Ο Τσάρος Νικόλαος Β΄ και οι πρώτου βαθμού συγγενείς του αγιοποιήθηκαν από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία ως μάρτυρες στις 14 Αυγούστου 2000.
Δεν έγιναν μάρτυρες αφού ο θάνατος τους δεν σχετιζόταν άμεσα με τη χριστιανική πίστη, αντ' αυτού ονομάστηκαν παθοφόροι «φέρων το πάθος».


 


το όνομα σου*

διεύθυνση email*

σχόλια*
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ετικέτες HTML:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Κωδικός επικύρωσης*
 
σχόλιο σημείωσηΟι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοί

Διαφημίσεις