E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούςΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
Συνεργασία στο Διαδικτυακό Τόπο Ενημέρωσης και ΕπικοινωνίαςΦεβ 29 
 
http://studio12.gr/main/images/stories/studio12/health/gn_gianitsa/imgs/giannitsa1.jpg
 
 
Με στόχο την αναβάθμιση και την βελτιστοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας εγκαταστάθηκε πρόσφατα στη Μονάδα Γιαννιτσών νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, μέσω του Προγράμματος Προμηθειών του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα η προμήθεια αφορά στον εξής εξοπλισμό:


α) Σύστημα Ψηφιοποίησης Ακτινογραφίας και Μαστογραφίας στο Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο, το οποίο παρέχει απεικονιστικές πληροφορίες ακριβείας, συμβάλλοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά στην ποιότητα της εικόνας, επιτυγχάνοντας ακριβέστερη και ορθότερη διάγνωση.

β) Γαστροσκόπιο και Κολονοσκόπιο στο Γαστρεντερολογικό Ιατρείο, με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα έγκυρης διάγνωσης των νοσημάτων του πεπτικού συστήματος.

γ) Βρογχοσκόπιο στην Μ.Ε.Θ.. Πρόκειται για εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για διαγνωστικούς και θεραπευτικούς σκοπούς.
 
δ) Πηγή Ψυχρού Φωτισμού LED Λαπαροσκοπικού Πύργου και Σύστημα Αυτοσυγκρατούμενων Χειρουργικών Αγκίστρων στο Χειρουργείο. Χρησιμοποιείται σε όλο το φάσμα των λαπαροσκοπικών εγχειρήσεων και εξασφαλίζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι της παραδοσιακής χειρουργικής.

ε) Τρία Φορητά Μόνιτορ Παρακολούθησης Ασθενών. Εξοπλισμός που συμβάλλει στην καταγραφή των σημαντικότερων παραμέτρων των ασθενών, βοηθώντας τους επαγγελματίες υγείας στην συνεχή παρακολούθηση των ζωτικών λειτουργιών, καθώς και στην ποιοτική αξιολόγησή τους.

στ) Συσκευή Υπέρυθρης Ακτινοβολίας στο Φυσιοθεραπευτήριο του Νοσοκομείου.
 

Μια εναλακτική και παράλληλη προσέγγιση για την ανακούφιση και αποκατάσταση των ασθενών.
Προτεραιότητά μας παραμένει πάντα η εξασφάλιση των δεδομένων απαιτήσεων ποιότητας και ασφάλειας για τους ασθενείς που επισκέπτονται την Μονάδα Γιαννιτσών.
το όνομα σου*

διεύθυνση email*

σχόλια*
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ετικέτες HTML:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Κωδικός επικύρωσης*
 
σχόλιο σημείωσηΟι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοί

Διαφημίσεις