E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

Μάι 28 
 
Με την Απόφαση σταθμό 57/2017, η Επιτροπή Αναστολών του ΣτΕ που συνεδρίασε στις 5 Μαίου 2017 δικαίωσε πλήρως την Προσφυγή του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου πατρός Ιγνατίου Ζακκάκη που είχε παυθεί από την Εφημεριακή του θέση και είχε διακοπεί η καταβολή της μισθοδοσίας του. Του χρεώνουν τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε το κληροδότημα Προμπονά επειδή ήταν Διαχειριστής του Κληροδοτήματος και οι οποίες ενόχλησαν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών  κ.κ. Ιερώνυμο!
Ως γνωστόν το κτήμα Προμπονά, που ευρίσκεται στα όρια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας έχει αποτελέσει εσχάτως «μήλον της έριδος», αφού σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή του Κληροδοτήματος το ενέγραψε με απόλυτα Νόμιμη Συμβαιλογραφική Πράξη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, δεδομένου ότι η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών δεν έδειξε το ανάλογο ενδιαφέρον όταν η Επιτροπή του Κληροδοτήματος έκρουε την Ιερά Αρχιεπισκοπική Αθηνών θύρα! Αντιθέτως εισέπραττε αδιαφορία, απέχθεια και χαρακτηρισμούς (για τα Μέλη της Επιτροπής) που αν δημοσιοποιηθούν θα δυσχεράνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση. 
Επιπλέον στις επανειλημμένες Προσκλήσεις του Κληροδοτήματος να παραστεί στις Συνεδριάσεις που συγκαλούσε, η Νομική Υπηρεσία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής δεν έμπαινε καν στον κόπο να απαντήσει, γεγονός που θα κατοχύρωνε σήμερα τη θέση της και τις αξιώσεις της έναντι του κτήματος και του Ναού του Αγίου Γεωργίου που περιλαμβάνεται σε αυτό.Και επειδή τα Μέλη του Κληροδοτήματος ανέπτυξαν πρωτοβουλίες για να περάσει το κτήμα μετά του Ιερού Ναού που περιλαμβάνει, σε αυτούς που έδειξαν ενδιαφέρον και το θέλουν δηλαδή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο άρχισε εναντίον του Διορισμένου Διαχειριστή (αφού ως κληρικός ήταν το εύκολο θύμα), με … εντολές άνωθεν, ένας ανελέητος πόλεμος ο οποίος μεταξύ των άλλων που υφίσταται περιλαμβάνεται Αργία, Παύση από τη θέση του και Διακοπή Μισθοδοσίας!
Γιαυτό και ο εν λόγω, Διωκόμενος για αναίτιους λόγους, από την ίδια την ίδια του την Εκκλησία, κληρικός προσέφυγε στο ΣτΕ για να βρεί  φεύ  εκεί το δίκαιό του!Και το Ανώτατο Δικαστήριο της Χώρας, αφού έλαβε υπόψη όλα τα πραγματικά στοιχεία, σε αυτό το σκέλος δικαίωσε πλήρως τον κληρικό (πρόκειται για τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη  π. Ιγνάτιο Ζακκάκη) και μάλιστα ορίζει ρητά και κατηγορηματικά να επανέλθει στα Εφημεριακά του καθήκοντα στο Ναό από τον οποίο επαύθη, τον επαναφέρει στην Μισθοδοσία με άμεση καταβολή όλων των μισθών που του στέρησαν και τέλος επιβάλλει στους αντιδίκους του την πλήρη οικονομική του Αποζημίωση για τα έξοδα που έκανε για να δικαιωθεί, με την Προσφυγή αυτή.
 Και είναι ολοφάνερο πλέον, ότι αυτός είναι ο λόγος που κινείται υπογείως μία μυστική προς το παρόν διαδιακασία, προκειμένου να υπάρξει η έκδοση μιας ειδικής Γνωμοδότησης (δημοσιεύσαμε σχετικώς εκτενές ρεπορτάζ) η οποία θα σταλεί προς το ΣτΕ, για να «εμποδίζει» στο εξής τη συζήτηση Προσφυγών Κληρικών και Μοναχών, για να μην τους δικαιώνει το Ανώτατο Δικαστήριο σε περίπτωση που έχουν δίκαιο, αλλά να μένουν έρμαια, κάτω από την Δαμόκλειο σπάθη των Αρχιερέων που έχουν ζηλώσει δόξα δημίων! 
Λες και οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι πολίτες αυτής της χώρας! 
 

Δημοσιεύουμε την Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.


 
 
 
 


το όνομα σου*

διεύθυνση email*

σχόλια*
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ετικέτες HTML:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Κωδικός επικύρωσης*
 
σχόλιο σημείωσηΟι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις