E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

Μάρ 19
Δημοσιεύτηκε από στις ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
δύναμη του linkedin και του slideshare
 
Όλοι μας λίγο ή πολύ χρησιμοποιούμε το linkedin και το slideshare. Πόσοι όμως γνωρίζετε τον τρόπο ώστε να αξιοποιήσετε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας; Γνωρίζετε ότι το linkedin και το slideshare μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη θέση σας στα οργανικά αποτελέσματα του google; Το linkedin αποτελεί το μεγαλύτερο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο. Περιλαμβάνει 347 εκατομμύρια μέλη και αποτελεί μια εξαιρετική πλατφόρμα δημοσίευσης περιεχομένου. Η δυνατότητα αυτή ενισχύθηκε πολύ με την εξαγορά του slideshare από το linkedin το έτος 2012. Πλέον ο συνδυασμός των δυο αυτών δικτύων αποτελεί ένα πολύ ισχυρό όπλο για την προώθηση ιστοσελίδων. Ας δούμε πως θα τα αξιοποιήσουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας μας.
Ας δούμε πως θα τα αξιοποιήσουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας μας. 


Βελτιστοποίηση της εταιρικής σελίδας στο linkedin

 
Το πρώτο βήμα είναι να βελτιστοποιήσουμε την εταιρική μας σελίδα στο linkedin (LinkedIn Company Page). 
Είναι πολύ καλό να περιλαμβάνονται οι λέξεις κλειδιά στο πεδίο της περιγραφής (description). Εξυπακούεται ότι πρέπει να αποφύγουμε παραγέμισμα με λέξεις κλειδιά διότι αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε penalty από τη google. 
Επίσης πρέπει να αξιοποιήσουμε το πεδίο "Specialties” και να τοποθετήσουμε και εκεί λέξεις κλειδιά. Στο πεδίο αυτό επιτρέπονται μέχρι 256 χαρακτήρες. 
Καλό είναι να προσκαλούμε φίλους να ακολουθήσουν την εταιρική μας σελίδα στο linkedin.

 
Βελτιστοποίηση των LinkedIn Showcase Pages 
 

Τα LinkedIn Showcase Pages αποτελούν μια επέκταση της εταιρικής σελίδας και έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρουσιάζουν επιλεγμένα προϊόντα ή υπηρεσίες. Ακριβώς όπως και με τις εταιρικές σελίδες, τα μέλη του LinkedIn μπορούν να ακολουθήσουν (follow) τις LinkedIn Showcase Pages.
Είναι καλό να περιλαμβάνονται οι λέξεις κλειδιά στο όνομα και στην περιγραφή της Showcase Page. Σε κάθε Showcase Page πρέπει αν περιλαμβάνεται link προς την αντίστοιχη σελίδα της επίσημης εταιρικής ιστοσελίδας.
Είναι πολύ σημαντικό να δημοσιεύετε σε κάθε LinkedIn Showcase Page οτιδήποτε αφορά το σχετικό προϊόν ή υπηρεσία.
Ας υποθέσουμε οτι η εταιρεία ασχολείται με κατασκευή ιστοσελίδων, προώθηση ιστοσελίδων και κατασκευή ηλεκτρονικού φαρμακείου. Τότε θα πρέπει να φτιαχτεί ένα Showcase Pageγια την κατασκευή ιστοσελίδων, ένα Showcase Page για την προώθηση ιστοσελίδων καθώς και ένα Showcase Page για την κατασκευή ηλεκτρονικού φαρμακείου.
Ας υποθέσουμε ότι προωθούμε ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο. Τότε θα πρέπει να φτιάξουμε Showcase Pages για τις κατηγορίες προϊόντων που θέλουμε να προωθήσουμε. Π.χ. Showcase Page για τις βρεφικές τροφές, Showcase Page για τα αντηλιακά.
Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε να δημοσιεύουμε σε κάθε Showcase Page όλες τις ειδήσεις που αφορούν το συγκεκριμένο προϊόν ή τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
 
 
Βελτιστοποίηση των άρθρων στα LinkedIn Groups
 
 
Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μέχρι 50 groups στο linkedin. Η επιλογή των κατάλληλων group μπορεί να βοηθήσει πολύ στην προώθηση της ιστοσελίδας διότι το google καταλογογραφεί και παρουσιάζει στα αποτελέσματα αναζήτησης και τις συζητήσεις από τα linkedin groups. 
Καλό είναι να περιλαμβάνονται οι λέξεις κλειδιά στα ονόματα των group.

 
Βελτιστοποίηση του slideshare
 
 
Όσον αφορά το slideshare θα πρέπει να βελτιστοποιήσουμε πρώτα το profile και στη συνέχεια τις δημοσιεύσεις.
Άς ξεκινήσουμε με το profile. Όπως ακριβώς με το LinkedIn company page, θα πρέπει να περιλαμβάνονται οι λέξεις κλειδιά στην αρχή της περιγραφής (description) καθώς και σύνδεσμος (link) προς την επίσημη εταιρική ιστοσελίδα. Η χρήση των λέξεων κλειδιών θα πρέπει να γίνεται με φυσικό τρόπο ώστε να αποφύγουμε το penalty από τη google.
Είναι σημαντικό να περιλαμβάνονται link προς τα profile σε άλλα κοινωνικά δίκτυα ώστε το google να μπορεί να καταλάβει ότι όλα τα κοινωνικά δίκτυα ανήκουν στην ίδια εταιρεία και δουλεύουν για την προώθηση της ίδιας ιστοσελίδας.
Κάθε φορά που δημοσιεύουμε μια παρουσίαση στο slideshare είναι καλό να περιλαμβάνονται σε αυτή οι λέξεις κλειδιά καθώς και σύνδεσμος προς την επίσημη εταιρική ιστοσελίδα.
Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την προώθηση ιστοσελίδων δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:
 
 


το όνομα σου*

διεύθυνση email*

σχόλια*
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ετικέτες HTML:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Κωδικός επικύρωσης*
 
σχόλιο σημείωσηΟι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις