E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

Ιού 27 
DX7 6072
 
Στις 26 Ιουνίου, Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια σεμνής Τελετής στην παρουσία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής  κ.κ. Ησαΐα (της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου) και του Υπουργού Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Πετρίδη, Εκπροσώπων Συμμετεχόντων Κοινοτήτων και του ΚΕΝΘΕΑ, Εγκαινιάστηκε ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ, «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΜΑΣΕΩΝ».
Ο Υπουργός Εσωτερικών, ανέφερε ότι αυτές οι προσπάθειες είναι σημαντικές, αφού η μάστιγα των Ναρκωτικών και των υπολοίπων εξαρτήσεων, έχει διεισδύσει στην Κοινωνία μας και για αυτό είναι που Οργανισμοί σαν το ΚΕΝΘΕΑ είναι άξιοι Συγχαρητηρίων, δεδομένου ότι από το 1994 ιδρύθηκε και βρίσκεται και προληπτικά και συμβουλευτικά δίπλα σε παιδιά γονείς και γενικά δίπλα σε όλα τα Μέλη της Κοινωνίας που τους χρειάζονται.
Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού & Ορεινής  κ.κ. Ισαίος, αφού εξηύρε το έργο του ΚΕΝΘΕΑ, και αναφέροντας ότι ο Σταθμός θα παρέχει Υπηρεσίες συμβουλευτικής για θέματα Ψυχικής Υγείας, Οικογένειας και Εξαρτήσεων, καθώς και Υπηρεσίες Προλήψεως, όπως Ενημέρωση του Κοινού, αλλά και παρεμβάσεις για τις ευάλωτες ομάδες, πρόσθεσε ότι η Εκκλησία, όπως πάντα είναι δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη, έτσι και τώρα αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια και έρχεται Αρωγός στο έργο του ΚΕΝΘΕΑ.
Αναφερόμενος στο όνομα του ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ, «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΜΑΣΕΩΝ», ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού & Ορεινής είπε: «το όνομα Άγιος Γεώργιος δεν δόθηκε τυχαία στο Σταθμό. Επιλέχτηκε, επειδή ο Άγιος Γεώργιος είναι Τροπαιοφόρος και με το Κοντάρι του, συμβολικά, σκοτώνει και τον δράκοντα των εξαρτήσεων».
Σημειώνεται, ότι το Υπουργείο Εσωτερικών κατά την πρώτη και δεύτερη χρονιά της λειτουργίας του σταθμού θα χρηματοδοτήσει το 60% και 50% του κόστους της λειτουργίας των Προγραμμάτων που θα Αναπτυχθούν στην Περιφέρεια Ταμασού και Ορεινής, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα καταβάλουν οι Συμβαλλόμενες Κοινότητες.
Το ΚΕΝΘΕΑ θα έχει την ευθύνη της Επιστημονικής Εποπτείας και Συντονισμού των Προγραμμάτων, ενώ η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής θα συμβάλει και θα στηρίξει την όλη προσπάθεια με Εθελοντές και Κοινωνικούς Λειτουργούς.
Ο Σταθμός θα φιλοξενείται σε χώρο που παρέχει το Κοινοτικό Συμβούλιο Αρεδίου.
το όνομα σου*

διεύθυνση email*

σχόλια*
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ετικέτες HTML:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Κωδικός επικύρωσης*
 
σχόλιο σημείωσηΟι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις