E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούςΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
Συνεργασία στο Διαδικτυακό Τόπο Ενημέρωσης και ΕπικοινωνίαςΑπρ 20 
57044352 
Μέσα σε ενωτικό κλίμα και με ένα από τα θέματα την επιστροφή στα Θρησκεύματα των Περιουσιών τους, που δημεύθηκαν κατά την Περίοδο του Αθεϊσμού, Συνεδρίασε το Διαθρησκειακό Συμβούλιο Αλβανίας σε επίπεδο Θρησκευτικών Ηγετών.
Συμμετείχαν ο Πρόεδρός του την τρέχουσα Περίοδο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος της Ορθόξου Εκκλησίας της Αλβανίας  κ.κ. Αναστάσιος, που το πρόσωπο και το έργο του συγκεντρώνει το σεβασμό και την αποδοχή όλων, ο Επικεφαλής της Μουσουλμανικής Κοινότητος Αλβανίας Bujar Spahi, ο Επικεφαλής της Διάσκεψης των Καθολικών Επισκόπων George Frendo, ο Ηγέτης των Μπεκτασήδων Edmond Brahimaj και ο Υπεύθυνος της Αλβανικής Ευαγγελικής Συμμαχίας Πάστορας Ylli Doçi.
Εκτός από τα Διαδικαστικά θέματα και τον απολογισμό των έξι τελευταίων μηνών (Οκτώβριος 2018 - Απρίλιος 2019), το Διαθρησκειακό Συμβούλιο απασχόλησε η μη επιστροφή ακόμη από το Αλβανικό Κράτος των Περιουσιών των Θρησκευτικών Κοινοτήτων, που κατασχέθηκαν την Περίοδο του Χότζα, όπως και των Θρησκευτικών αντικειμένων και του Αρχειακού Υλικού.
Ακόμη συζητήθηκε η προετοιμασία των Εισηγήσεων και των προτάσεων στη Συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμοού «Θρησκειών για την Ειρήνη», η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2019 στη Γερμανία.
Εξάλλου εγκρίθηκε και η Δημιουργία Τμημάτων Γυναικών και Νεολαίας.
Να τονιστεί ότι η Συμβολή του Διαθρησκειακού Συμβουλίου της Αλβανίας στην Ειρηνική Συνύπαρξη του λαού είναι καθοριστική και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος  κ.κ. Αναστάσιος πάντοτε επιμένει στο πλαίσιο αγάπης και αλληλοκατανοήσεως, που αποκλείει μίση και διχασμούς, αλλά αντίθετα ευνοεί δημιουργικές παρεμβάσεις στην κοινωνία, που σφυρηλατούν τη συνοχή της και οδηγούν στην ευημερία της.
Αυτὀ το πνεύμα, που είναι και η πεμπτουσία του Ορθόδοξου φρονήματος, υπηρετεί με αξιοπιστία και συνέπεια σ' όλη τη μακρόχρονη διάρκεια της Ιεραποστολικής του παρουσίας, γι' αυτό και οι Δράσεις του έχουν ουσιαστικό και αποδοτικό αποτέλεσμα.


 
albania1 
albania1 
 


το όνομα σου*

διεύθυνση email*

σχόλια*
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ετικέτες HTML:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Κωδικός επικύρωσης*
 
σχόλιο σημείωσηΟι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοί

Διαφημίσεις