E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούςΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
Συνεργασία στο Διαδικτυακό Τόπο Ενημέρωσης και Επικοινωνίαςαρχεία ανα μήνα : ΙΑΝΟΥΆΡΙΟΣ 2019


Ιαν 30
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 30.01.19 23:46 ως Υγεία 
 
 
 
Με ανακοίνωσή του στο facebook ο Μ.Ε.Σ. Κοκκινόγης τονίζει την άμεση ανάγκη για αίμα στον Αρχιμανδρίτη Πολύκαρπο Μουσιάρη που το έχει μέγιστη ανάγκη.

Σχετικά αναφέρει:

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ - ΕΠΕΙΓΟΝ.
 
Ο Αρχιμανδρίτης μας  π. ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ, έχει ΑΜΕΣΗ ανάγκη για αίμα.
Όποιος μπορεί να πάει να δώσει αίμα σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο.
 
Τα στοιχεία είναι τα ακόλουθα:
 
ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  (Πατηρ Πολύκαρπος) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.
ΛΑΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.
 
 
Παρακαλούμε να βοηθήσουμε όλοι.
Ιαν 29 
Το ημερολόγιο της Πειραϊκής Εκκλησίας! Κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων
 
 
 
 
Κυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση και σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, ημερολόγιο Γραφείου αφιερωμένο στα τριάντα χρόνια του Ραδιοφωνικού Σταθμού "Πειραϊκή Εκκλησία”.
Το ημερολόγιο διακρίνεται για την καλαίσθητη εμφάνιση και την ποιότητά του, είναι ημερήσιο, περιέχει το Ορθόδοξο συνοπτικό ημερολόγιο για κάθε μήνα, χρήσιμα τηλέφωνα και διευθύνσεις καθώς και Τηλεφωνικό Ευρετήριο.
 
 
 
________________________

Για παραγγελίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Ρ/Σ μας στα 210 41 18 602 και 210 41 18 640 καθώς και ...

πλήρες...

Ιαν 28
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 28.01.19 07:31 ως Τυπικόν 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ
«ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ»
᾿Αθῆναι, 2018 - 2019
 
 

Θεματικὸς κύκλος·
«Νεώτερες ἐξελίξεις στὸ Λειτουργικὸ Τυπικό»

 
Τὰ Σεμινάρια ᾿Εκκλησιαστικοῦ Τυπικοῦ «Γεώργιος Βιολάκης» συνεχίζουν, Θεοῦ θέλοντος, τὴν σειρὰ τῶν δωρεὰν διαλέξεων καὶ κατὰ τὸ ἤδη ἀρξάμενον σωτήριον ἔτος 2019. 
῾Η 8η διάλεξι τοῦ σεμιναρίου θὰ πραγματοποιηθῇ στὸ βιβλιοπωλεῖο τῶν ᾿Εκδόσεων Ν. Παναγόπουλος (διεύθυνσι· Χαβρίου 3 καὶ Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα ᾿Αθηνῶν, τηλ. 210-322.4819)
— τὴν Δευτέρα 28 ᾿Ιανουαρίου 2019, ὥρα 19.00 (7 μ.μ.), μὲ θέμα· 


«Συνεργασία ῾Ιερέως καὶ Ψάλτουβάσει τοῦ ἐκκλησιαστικοῦ τυπικοῦ». 
 
 
Εἰσηγητής· ἀρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, προϊστάμενος ἱ. ναοῦ ἁγίου ᾿Ελευθερίου Γκύζη ᾿Αθηνῶν, γραμματεὺς τῶν Συνοδικῶν ᾿Επιτροπῶν «Θείας Λατρείας» καὶ ...

πλήρες...

Ιαν 28 
Διήμερο Προσκύνημα στα Μετέωρα με την «Πειραϊκή Εκκλησία» 
 
Διήμερο Προσκύνημα στα Μετέωρα διοργανώνει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία» στις 2 και 3 Φεβρουαρίου 2019.
Οι Προσκυνητές θα συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί το Σάββατο 02/02 το πρωί, ανήμερα της Εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, στο Ιερό Ησυχαστήριο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Μήλεσι (Αγίου Πορφυρίου) και θα επισκεφθούν τις Ιερές Μονές Αγίου Στεφάνου, Αγίου Νικολάου Αναπαυσά, Κορώνης, την Καλαμπάκα, τα Τρίκαλα, τη λίμνη Πλαστήρα.
 
 
 
 
____________________

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής 210-4118602
Ιαν 27 
 
Συνέντευξη: Πέπη Οικονομάκη
Κάμερα: Χριστίνα Κωστάντη

  
Ο Τζόναθαν Τζάκσον, Βραβευμένος Ηθοποιός του Χόλυγουντ που από μικρή ηλικία γνώρισε τη λάμψη και την προβολή στο Χόλυγουντ, ως Ηθοποιός σε διάσημες ταινίες και σειρές, εξομολογείται την μεγάλη αλήθεια της ζωής του.
Ενώ τα φώτα της δημοσιότητος, τα πάρτυ, οι γνωριμίες, οι προτάσεις από διάσημους Σκηνοθέτες έπεφταν βροχή, εκείνος είχε ένα τεράστιο κενό μέσα του ώσπου αναγνώρισε μέσα του την δύναμη της αγάπης του Χριστού. Και τότε όπως λέει στη συνεργάτη του Πρακτορείου ...

πλήρες...

Ιαν 27 
 
 
 


Ιαν 26 
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
 
 
Ορθόδοξα Χριστιανικά, Πολιτιστικά και Εκπαιδευτικά  Σωματεία της Περιοχής της Κορίνθου σε συνεργασία με το Πανελλαδικό Κίνημα «Αφήστε με να ζήσω» συνδιοργανώνουν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6.00 - 8.00 μ.μ. στην Αίθουσα του Συλλόγου «Απόστολος Παύλος» Νοταρά 40  στην Κόρινθο  Εσπερίδα Υπέρ της ζωής του αγέννητου παιδιού και κατά των αμβλώσεων.


Η Συνεδρία της Εσπερίδος περιλαμβάνει Επιστημονικές Εισηγήσεις από τους ομιλητές:
  
Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη– Τσαγκαροπούλου, Ιατρό Πνευμονολόγο
Γεώργιο Ρούντα, Δικηγόρο
Ιωάννη Θαλασσινό, Μαθηματικό, Αντιπρόεδρο Π.Ε.ΦΙ.Π.
 

Σας Προσκαλούμε στην ενδιαφέρουσα ...

πλήρες...

Ιαν 20   
 
 
 


Ιαν 20 
 
Παρακολουθήστε σε Απευθείας Μετάδοση από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία το Τρισάγιο για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης  κ. Παύλου Προεξάρχοντος του Τοποτηρητού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας  κ.κ. Σεραφείμ 
(VIDEO LIVE -  20/01/2019)  
 


Ιαν 18 
girokomeo ioanninon zosimades 
 
Από Ιερού Άμβωνος και σε μία συμβολική ημέρα για τα Γιάννινα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων  κ.κ. Μάξιμος έκανε γνωστό ότι έλαβε τέλος η περιπέτεια με το πρόστιμο του Τελωνείου στα Αγαθόεργα.
Η υπόθεση έκλεισε τόσο Διοικητικά όσο και Δικαστικά, γεγονός που επιτρέπει την επιστροφή στην κανονικότητα για ένα 'Ιδρυμα με μεγάλη ιστορία αλλά και πολύ σημαντική κοινωνική προσφορά.
Το βαρύτατο πρόστιμο άλλωστε περίπου 140 χιλιάδες Ευρώ απειλούσε με λουκέτο το Γηροκομείο των Ιωαννίνων και οδηγούσε σε δυσχερή ...

πλήρες...

Ιαν 18 
«Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» ΔΙΕΝΕΙΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙΝΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 
 
Ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», ξεκίνησε τις δραστηριότητές του για το 2019 διανέμοντας σ’ όλους τους χώρους Κράτησης της Περιοχής του Νομού Μαγνησίας δεκάδες Ξενόγλωσσες Καινές Διαθήκες (στα Ρωσικά, Ρουμανικά, Αραβικά, Τουρκικά, Περσικά κ.ά.).
Είναι αλήθεια, πως στην Περιοχή κρατούνται πολλοί Αλλοδαποί συνάνθρωποί μας. Μόνο η Φυλακή του Βόλου φιλοξενεί 120 περίπου Αλλοδαπούς κρατουμένους.
Αν υπολογίσουμε δε και τον αριθμό των κρατουμένων που κρατούνται στη Φυλακή της Κασσαβέτειας και των Κρατητηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας, τότε ο αριθμός των ...

πλήρες...

Ιαν 18 
gallery 
 
Μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία, που αφορά ένα πελώριο διεθνές και εγχώριο ανθρωπιστικό πρόβλημα της εποχής μας, την εμπορία ανθρώπων, πρόκειται να υλοποιηθεί στην πόλη μας το διήμερο 18-19/01/2019. Πρόκειται για τη Διαβαλκανική Συνάντηση με θέμα "ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – TRAFFICKING, Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ”, που διοργανώνουν η Οργάνωση Α21, η agape Hellas και το Ίδρυμα «Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και του Γραφείου του Εθνικού Εισηγητή για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων ...

πλήρες...

Ιαν 17 
 
 
 


Ιαν 17 
Όταν ο μακαριστός Μητρ. Παύλος είχε γνωρίσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα 
 
 
Ο μακαριστός Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης  κ. Παύλος επί χρόνια διετέλεσε Αρχιερατικός Επίτροπος Μαντουδίου στην Εύβοια και ήταν πάντοτε αγαπητός στους κατοίκους.
Το Σεπτέμβριο του 1996 έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Καλυβιώτης, ο οποίος έπασχε από κυστική ίνωση.
O 27χρονος Γιάννης, ήταν ο μεγαλύτερος από τα 4 παιδιά της οικογένειας Καλυβιώτη από την Λίμνη Ευβοίας. Είχε τελειώσει την Νομική και ήταν ασκούμενος Δικηγόρος στην Χαλκίδα όταν και διαγνώστηκε με κυστική ίνωση.
Μετέβη στην Αγγλία το ...

πλήρες...

Ιαν 17 
Ο μακαριστός Μητροπολίτης κυρός Παύλος καταδικάζοντας τον εγωισμόν 
 
Νά γίνετε ἄνθρωποι ἀληθινοί.
Ἡ πεῖρα μου μέ δίδαξε ὅτι ἀληθινός ἄνθρωπος εἶναι ὁ ταπεινός ἄνθρωπος.
Ὁ ταπεινός δέν παραγνωρίζει τά χαρίσματα καί τίς ἱκανότητες του, τά θεωρεῖ ὅμως δῶρα τοῦ Θεοῦ τά ὁποῖα καλεῖται νά ἀξιοποιήσει.
Αὐτό σημαίνει ὅτι μπορεῖ νά ἀναγνωρίζει καί τά χαρίσματα τῶν ἄλλων καί νά χαίρεται γι’αὐτά.
Ὁ ἐγωϊστής ἄνθρωπος εἶναι ἕνας τυφλός ἄνθρωπος γι’αὐτό δέν καταλαβαίνει οὔτε τόν ἑαυτό του, οὔτε τούς ἄλλους.
Ὁ ἐγωϊστής ἄνθρωπος εἶναι ἀνίκανος καί νά ἐρωτευθεῖ καί νά ἀγαπήσει, ...

πλήρες...

Ιαν 16 
 


Ιαν 16 

Ιαν 13 
Ο Χαρίλαος Ταλιαδώρος, Άρχων Πρωτοψάλτης της Μ.τ.Χ.Ε. μιλάει σε Εκδήλωση Τιμής αφιερωμένη στο πρόσωπό του, την οποία διοργάνωσε το τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ με τίτλο: 
«ἀνέτειλε τῷ κόσμῳ, το φῶς το τῆς γνώσεως» - Εκδήλωση Τιμής στον Άρχοντα Πρωτοψάλτη Χαρίλαο Ταλιαδώρο.
 


Ιαν 13 
Ο Α. Κλιματσίδας μιλάει στην Ημερίδα: 
«Παρένθετη μητρότητα: ο ηθικός προβληματισμός για τη μητέρα, το παιδί και την οικογένεια», αναπτύσσοντας το θέμα:  
«Η παρένθετη μητρότητα ως ένα ακόμα είδος εμπορίου στο σύγχρονο οικονομικό γίγνεσθαι».
Την Ημερίδα διοργάνωσε το Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας και το Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, έλαβε χώρα στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Καθηγητή Χρήστου Βάντσου, καθώς συμπληρώνεται ένα έτος από το θάνατό του.
 


Ιαν 13 
 Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3  [επόμενο]1-20 από 50Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοί

Διαφημίσεις