E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούςΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
Συνεργασία στο Διαδικτυακό Τόπο Ενημέρωσης και Επικοινωνίαςαρχεία ανα μήνα : ΜΆΡΤΙΟΣ 2018


Μάρ 31 
 


Μάρ 30 
Αποτέλεσμα εικόνας για μονη μακρυμαλλη ευβοιας
 
Κοινοποιούμε το Πρόγραμμα της Προσκυνηματικής Εκδρομής του Συλλόγου, πρώτα ο Θεός, το Σάββατο του Λαζάρου, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλης, στα Ψαχνά Ευβοίας (όπου φυλάσσεται η Αγία Κάρα του Αγίου Παρθενίου) και ακολούθως, στην Ιερά Μονή Γοργοϋπηκόου Ψαχνών:
 Πρώτα ο Θεός, το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 14:00 από τον Πειραιά (Δημοτικό Θέατρο) και θα κάνει στάση 14:10 έξω του εργοστασίου ΕΛΑΪΣ, επί της Πειραιώς και μετά 14:10 πάλι, στον Πολυχώρο-Πολυκατάστημα Factory επί της Πειραιώς, επίσης. ...

πλήρες...

Μάρ 30 
 


Μάρ 29 
megaron eidika 5
 
Το πρωί της Τετάρτης 28ης Μαρτίου 2018, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος  κ.κ. Κωνσταντίνος, στο Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, στην Ελευσίνα και στο Ειδικό Σχολείο Σαλαμίνος, για να ευχηθεί στους κ.κ. Εκπαιδευτικούς και στα ευλογημένα παιδιά των Σχολείων, για τις επερχόμενες ημέρες του Αγίου Πάσχα, να τους μοιράσει δώρα, αλλά κυρίως να τους δώσει την Πατρική του Ευλογία και να τους καταθέσει την αγάπη και την στήριξη της Τοπικής Εκκλησίας.
Τα παιδιά στο Σχολείο ...

πλήρες...

Μάρ 29 
Σε Αργία έθεσε σύμφωνα πληροφορίες της ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων και Πάσης Παλαιστίνης  κ.κ. Θεόφιλος, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος  κ.κ. Ησύχιο, μετά από δημοσιεύματα σε Ελληνικά ΜΜΕ. 
Ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, σύμφωνα με Αραβικό Ανακοινωθέν, έπαυσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  κ.κ. Ησύχιο από Πατριαρχικό Επίτροπο και από άλλες θέσεις που κατείχε.
Επίσης ο Μακαριώτατος Πατριάρχης  κ.κ. Θεόφιλος έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως δεν υπάρχει άτομο, όσο ψηλά και αν είναι στην τάξη της Ιεροσύνης που ...

πλήρες...

Μάρ 28 
 
Η Ορθόδοξη Αλήθεια προσφέρει ένα βιβλίο με τον ενάρετο βίο και την Ακολουθία του νέου Αγίου της Εκκλησίας μας Ιακώβου Τσαλίκη.
Συνεχίζεται η μοναδική προσφορά της εφημερίδας, η οποία δίνει και αυτή την εβδομάδα στους αναγνώστες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν σπάνιες, ποιοτικές ιερές εικόνες με έκπτωση έως 55%, με τη χρήση ειδικού κουπονιού που υπάρχει στην πρώτη σελίδα. Πρόκειται για μια μοναδική έκπτωση και προσφορά που όμοιά της δεν έχει ξαναυπάρξει σε εφημερίδα.
H εφημερίδα στο βασικό ...

πλήρες...

Μάρ 26 
Προσωρινή απαγόρευση ιεροπραξίας σε τρεις αρχιμανδρίτες της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας
 
Δια του παρόντος καθίσταται γνωστόν εις τό Χριστεπώνυμον πλήρωμα της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως ότι οι πανοσιολογιώτατοι Άρχιμανδρίτες π. Μάξιμος Καραβάς,  π. Ιγνάτιος Καλαϊτζόπουλος καί π. Παΐσιος Παπαδόπουλος δια τών υπ’ αριθμ. 71, 72 & 73/31-01-2018 Εγγράφων, ετέθησαν εις προσωρινήν Απαγόρευσιν από πάσης Ιεροπραξίας καί δεν δύνανται να τελέσουν κανένα Μυστήριο ή Ιερατική Πράξη εντός ή εκτός της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών καί Εορδαίας, μέχρις Εκδόσεως της Αποφάσεως του Εκκλησιαστικού Δικαστηρίου επειδή εκκρεμεί Ποινική Διαδικασία για παραπτώματα ...

πλήρες...

Μάρ 26 
 
Για μία ακόμα χρονιά, μαθητές, Εκπαιδευτικοί και Γονείς ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε Σχολεία ολόκληρης της Χώρας, στην Εβδομάδα Εθελοντισμού "Let's do it Greece 2018", που θα διεξαχθεί από τις 23 - 27 Απριλίου 2018.
Πρόκειται για μια εβδομάδα Δράσεων μέσα στη Σχολική Μονάδα και με τη συμμετοχή όλης της Σχολικής Κοινότητος, με πληθώρα Δραστηριοτήτων όπως καθαρισμός του Σχολείου, Δενδροφυτεύσεις, φροντίδα του λαχανόκηπου, εικαστικές παρεμβάσεις, επιδαπέδια παιχνίδια, υιοθέτηση χώρων, βάψιμο τοίχων, αλλά και δράσεων Ανακύκλωσης, επαναχρησιμοποίησης και ...

πλήρες...

Μάρ 26
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 26.03.18 20:28 ως Υγεία 
 


Μάρ 26
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 26.03.18 20:26 ως Πολιτισμός – Εκδηλώσεις 
 


Μάρ 26 ÎºÎ±ÏÏƒÎ· νεκρών
 
Με Προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προσπαθούν να μπλοκάρουν τη Δημιουργία Κέντρου Αποτεφρώσεως Νεκρών στον Ελαιώνα / Αττικής, Εταιρίες και μια τράπεζα, οι εγκαταστάσεις των οποίων είναι κοντά στην Περιοχή αυτή. 
Ζητούν να Ακυρωθεί, ως Αντισυνταγματική η Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων (του 2017) με την οποία επιτράπηκε η Δημιουργία χώρου Αποτεφρώσεως Νεκρών στην Περιοχή.
Όπως αναφέρουν η Απόφαση είναι Αντισυνταγματική και παράνομη ενώ η λειτουργία μονάδα Αποτέφρωσης κοντά των εγκαταστάσεων τους είναι επιβλαβής ...

πλήρες...

Μάρ 25
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 25.03.18 10:01 ως Υγεία 
 
 
Παρακαλούμε!
Όποιος μπορεί να δώσει αίμα να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας ώστε να δώσουμε στοιχεία στο τμήμα Αιμοδοσίας προς αποκατάσταση 2 φιάλες αίμα.


Περισσότερες Πληροφορίες:   πατήρ Θεοφάνης Ιωαννίδης  -  κ. Θεοδωρίδης Κώστας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2317001042 - 2317002027 - 2382503510 - 2351800382
κιν. 6987311132  
E-mail:  p.theofanis2013@hotmail.com 

 


Μάρ 25 
 


Μάρ 25
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 25.03.18 05:49 ως Μερικές πινελιές – Σχόλια 
 
 
Του πατρός Θεοφάνους Ιωαννίδη 
 
Ἔχει καθιερωθεῖ να  ὁρίζουμε την «Αἵρεση» ὡς ἐπιλογή, ἀφοῦ ἡ λέξη παράγεται ἀπό τὸ ρῆμα «αἱροῦμαι», ποὺ σημαίνει ἐκλέγω, προτιμῶ. Αἵρεση λοιπόν, λέμε, εἶναι ἡ ἐπιλογὴ τοῦ μέρους κι ὄχι ἡ ἀποδοχὴ τοῦ ὅλου, εἶναι δηλαδὴ ἡ ἐγκόλπωση θραυσμάτων τῆς ἀλήθειας ἀντὶ σύνολης τῆς ἀλήθειας.
Ὁ ὁρισμός αὐτός, ὡστόσο, ἐνῶ πράγματι φωτίζει τὴ φύση τῆς αἵρεσης, πολὺ συχνά ὑφαρπάζεται ἀπό τον ἐπιθετικὸ παπαγαλισμὸ ὁ ὁποῖος θάλλει προνομιακά στους Θρησκευτικούς χώρους. Πρόκειται για τον ...

πλήρες...

Μάρ 25 
 


Μάρ 25
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 25.03.18 04:52 ως Βιντεοθήκη – Youtube 
 


Μάρ 23 
 


Μάρ 23 
 
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β’ Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος ήταν Προσκεκλημένος στην Εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.
Εκεί αναφέρθηκε στην Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το Μάθημα των Θρησκευτικών ενώ σχολίασε και τις Δηλώσεις Φίλη, λέγοντας πως «οι χαρακτηρισμοί περί σκοταδισμού σε μια Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι απαράδεκτοι. Δείχνει μη σεβασμό στις Αποφάσεις της Δικαιοσύνης και δείχνουν ένα Εκδικητισμό λεκτικό».
Τόνισε επίσης ότι «οι Έλληνες πιστεύουν, έρχεται ...

πλήρες...

Μάρ 23 
 
Επίχρυσος τρούλος κοσμεί πλέον την οροφή της Εκκλησίας του Ιερού Ναού Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ, στη Συνοικία της Ευξεινουπόλεως της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χρηματοδότησε την Κατασκευή τρούλου, ώστε να τοποθετηθεί στην κορυφή της Εκκλησίας.
Το βάρος του αγγίζει τους 2 τόνους. Από αυτούς 1,5 τόνος είναι ο εσωτερικός μεταλλικός σκελετός και 500 κιλά ζυγίζουν τα φύλλα χαλκού που βάφτηκαν στη συνέχεια με «χρυσό» χρώμα και τελικά καλύφθηκε.
Η Εκκλησία θεμελιώθηκε το 1998 από ...

πλήρες...

Μάρ 23 
O Γέρων  π. Μάξιμος Ιβηρίτης του Αγίου Όρους αναπτύσσει Εισήγηση στο πλαίσιο παρουσιάσεως του βιβλίου:
«Η Αθωνική Πολιτεία στους Εθνικούς Αγώνες (1850-1912)»,
του Βασιλείου Πάππα, Γενικού Γραμματέα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
Η Εκδήλωση έλαβε χώρα στην Αίθουσα Διαλέξεων της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών.
 Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3 4  [επόμενο]1-20 από 78Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοί

Διαφημίσεις