E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούςΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
Συνεργασία στο Διαδικτυακό Τόπο Ενημέρωσης και Επικοινωνίαςαρχεία ανα μήνα : ΙΟΎΝΙΟΣ 2017


Ιού 30 
 


Ιού 30 
 


Ιού 27 Πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αλίμου, με τη Συμμετοχή και της Ενωμένης Ρωμηοσύνης την ενδιαφέρουσα Εκδήλωση με θέμα:  Ευρωπαϊκός Ανορθολογισμός: Καμπάλα και Νεότερη Ευρωπαϊκή Διανόηση.
 
Ο ομιλητής,  κ. Χαράλαμπος Μηνάογλου, Διδάκτωρ του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, τόνισε εν περιλήψει τα παρακάτω αποκαλυπτικά στοιχεία, αποτέλεσμα Επιστημονικής Μελέτης και Έρευνας:
 
Παρότι στὶς μέρες μας ὁλοένα καὶ πληθαίνουν σὲ Ἀμερικὴ καὶ Εὐρώπη οἱ Μελέτες ποὺ ἀναδεικνύουν τὸν κομβικὸ ρόλο τοῦ ἀποκρυφισμοῦ στὸν πνευματικὸ φαινόμενο τοῦ Διαφωτισμοῦ, ἐντούτοις ...

πλήρες...

Ιού 27 
 
Ασταμάτητος και αδυσώπητος είναι ο Πόλεμος κατά της Εκκλησίας από την Άθεη Κυβέρνηση με σκοπό την πλήρη εξαφάνισή της.
Στο νέο επεισόδιο της λαίλαπας εμπεριέχεται και η απαγόρευση του να εκφέρει λόγο μέσω ερτζιανών!
Kυβερνητικό πλιάτσικο με τις Συχνότητες στη μπάντα της ΕΡΤ, είναι σε εξέλιξη, με άμεση επίπτωση στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος και τουλάχιστον σε τρεις Δημοτικούς Σταθμούς του Λεκανοπεδίου.
Το Υπουργείο ψηφιακής Πολιτικής σχεδιάζει να στριμώξει στις Συχνότητες της ΕΡΤ, όπως τους Δημοτικούς ...

πλήρες...

Ιού 26
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 26.06.17 03:38 ως Ελλάδα 
 
Αν έχετε γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και στην ταυτότητά σας αναγράφεται σε συντομία το όνομα της Πόλης δεν μπορείτε να βγάλετε Διαβατήριο.
Δεν μπορούν να εκδώσουν ή να ανανεώσουν το Διαβατήριό τους οι γεννηθέντες στη Θεσσαλονίκη Πολίτες, των οποίων η ταυτότητα γράφει ως Τόπο Γέννησης συντετμημένα τη λέξη «ΘΕΣ/ΝΙΚΗ», όπως αποκάλυψε ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Θεόφιλος Παπαδάκης, στην TV100.
Η διαταγή που έχουν οι Διευθύνσεις Διαβατηρίων είναι ότι θα πρέπει η Πόλη να αναφέρεται ολογράφως, δηλαδή «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ταλαιπωρία σε αρκετούς ...

πλήρες...

Ιού 26 
 
Οργιζόταν με το άδικο και έτρεμε η γη. Κήρυτε και άφηνε άφωνο το Ποίμνιο…
Έγραφε και προκαλούσε ταραχή. Δάκρυζε και σκορπούσε ρίγη συγκίνησης.
Ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών  κ. Χριστόδουλος υπήρξε αναμφισβήτητα ένας μεγάλος και σύγχρονος Πνευματικός, Θρησκευτικός Ηγέτης, για τον οποίο εχθροί και φίλοι έλεγαν ότι θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν Πολιτικός. Κι αυτό πολλούς, δικαίως ή αδίκως, τους τρόμαζε.
Μετά από ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, σχετικά με την Κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών ...

πλήρες...

Ιού 26 
 
Το παρών στην Εκδήλωση που έγινε στα Καλάβρυτα, στο Μέγα Σπήλαιο, για την Επέτειο της Μάχης κατά των Ορδών του Ιμπραήμ έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας  κ.κ. Αμβρόσιος.
Όπως γράφει το Kalavrita-news ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας  κ.κ. Αμβρόσιος με την ολοκλήρωση της, άνευ προηγουμένου Εκδήλωσης, βρέθηκε κοντά στους μηχανόβιους που βρίσκονται στα Καλάβρυτα για το Ετήσιο αντάμωμα μοτοσυκλετιστών. Με πολύ χιούμορ όπως πάντα φωτογραφήθηκε μαζί τους και δεν έχασε την ευκαιρία να ...

πλήρες...

Ιού 26 
 
Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου έθεσε σε Αργία επ’ αόριστον τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τρωάδος  κ.κ. Πέτρο (Βοηθό Επίσκοπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου  κ.κ. Αθηναγόρου).
Σε λιγότερο από δύο χρόνια από την Εκλογή του (28 Αυγούστου 2015) ο εν λόγω Κληρικός φέρεται να έχει τεθεί σε Αργία, αφού επισήμως δεν υπάρχει Ανακοίνωση από το Φανάρι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπήρχε δυσαρέσκεια για τη μη ορθή τήρηση των Νέων του καθηκόντων.
Από την άλλη, φέρεται να ...

πλήρες...

Ιού 25 
Αποτέλεσμα εικόνας για Παυλόπουλος

Αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία μετά τις συνεχόμενες Προκλήσεις της στην Αγιά Σοφιά έστειλε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, απαντώντας στην εξοργιστική Ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών κατά της Ελλάδος.
Δεν είναι δυνατόν να μην σέβεσαι Μνημεία, όπως η Αγία Σοφία, και να θεωρείς ότι η Ευρωπαϊκή σου προοπτική είναι ανοιχτή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη συνάντησή του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ.
 

Αναφερόμενος στην Ευρωπαϊκή ...

πλήρες...

Ιού 24 
tsipras
 
«Να συμμορφωθεί η Τουρκία με όσα προβλέπουν οι συνθήκες και το Διεθνές Δίκαιο και να αφήσει κατά μέρος αυτές τις προκλήσεις», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση για την ανάγνωση του Κορανίου και την Τέλεση Προσευχής στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, μετά την ολοκλήρωση των Εργασιών της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.
Ο Πρωθυπουργός επισήμανε πως πρόκειται για μία προσπάθεια να αξιοποιηθεί η Αγία Σοφία με τρόπο που δεν αρμόζει ...

πλήρες...

Ιού 23 
Στην Πεμπτουσία, οι Σιμωνοπετρίτες Αγιορείτες Πατέρες Ιερομόναχοι  
π. Μακάριος και  π. Γρηγόριος
εμβαθύνουν στην σημασία της καθημερινής μελέτης του Βίου των Αγίων για την ζωή των Χριστιανών. 

Ειδική αναφορά γίνεται στον Νέο Συναξαριστή της Ορθοδόξου Εκκλησίας
και στην ιδιαίτερη προσφορά του στους Χριστιανούς της σύγχρονης Εποχής.
 


Ιού 23 
Ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, Νίκος Μαγγιώρος,
ομιλεί στην Παρουσίαση του βιβλίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως  
κ.κ. Αθηναγόρου,  «Θεέ μου Θεέ μου. 

 Ψυχική εξάντληση και αποξένωση του Κληρικού», η οποία πραγματοποιήθηκε
στην Αίθουσα Τελετών της Θεολογικής Σχολής.
 


Ιού 23 
Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης
Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης  π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος
μιλάει σε Ημερίδα αφιερωμένη στη Μνήμη
του Αοιδίμου Μητροπολίτου Σιατίστης  κ. Αντωνίου με θέμα: 

«Ο άνθρωπος του Θεού». Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Διακονία, τελούσε υπό την αιγίδα του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης  κ.κ. Ανθίμου και συνδιοργανώθηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πανοράματος Θεσσαλονίκης και Πτυχιούχους της Θεολογικής Σχολής και άλλων Σχολών του Α.Π.Θ. 


Ιού 23
Δημοσιεύτηκε από Αλεξόπουλος Γεώργιος στις 23.06.17 04:19 ως Πολιτισμός – Εκδηλώσεις 


Ιού 23

Ιού 23 
Φωτογραφία του Θεοφάνης Ιωαννίδης.
 


Ιού 23
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 23.06.17 02:59 ως Ελλάδα 
 
 
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi

 
Τα Γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάνφρεντ Βέμπερ.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Οργανισμού, τον συνόδευαν ο Martin Kamp Γενικός Γραμματέας του EPP Group, Mercedes Alvargonzalez, η Γενική διευθύντρια του ιδιαίτερου Γραφείου του Προέδρου του EPP Group, Christian Huegel, ο Εκπρόσωπος Τύπου του EPP Group καθώς και οι δημοσιογράφοι Enrique Serbete, της εφημερίδας «ABC» και ...

πλήρες...

Ιού 23 
 
Την Ι΄ και τελευταία για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, συνεκάλεσε το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, εις την κεντρική αίθουσα «Πατριάρχης Βαρθολομαίος», της Διεθνούς Ακαδημίας Θεολογικών και Φιλοσοφικών Σπουδών «Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος».
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης, στο πρώτο μέρος της ομιλίας του προς τους Ιερείς ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε σε θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας κάνοντας αναφορά ...

πλήρες...

Ιού 23 
 
 
Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας της Έκθεσης Προόδου για την Ενταξιακή πορεία της Τουρκίας υιοθετήθηκαν οι τροπολογίες που κατέθεσε ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης.
 Ως Μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατέθεσε σειρά Τροπολογιών που καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο των Ελληνοτουρκικών Σχέσεων, η πλειοψηφία των οποίων έγιναν δεκτές από την Εισηγήτρια.
Συγκεκριμένα, με τις Τροπολογίες που υπερψηφίστηκαν, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητά από την Τουρκία να τερματίσει τις παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου και ...

πλήρες...

Ιού 23 
 
Με Εγκύκλιο του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας  κ.κ. Στυλιανού, οι Έλληνες Ορθόδοξοι και η Αρχιεπισκοπή θα αναλάβουν να συγκεντρώσουν χρήματα που θα αποσταλλούν στους σεισμόπληκτους της Λέσβου.
Όπως αναφέρεται στην σχετική εγκύκλιο, ο δίσκος θα βγει σε όλους τους Ιερούς Ναούς την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, ώστε ακολούθως το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αποσταλεί στη Λέσβο.

Αναλυτικά η εγκύκλιος…
 
 Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3 4  [επόμενο]1-20 από 79Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοί

Διαφημίσεις